Yamaner
Hectopat
Ciddi mi söyledin yoksa?Hayır 500 lira ödiceksin sadece.
Ciddi mi söyledin yoksa?Hayır 500 lira ödiceksin sadece.
Kankam özelleştirmede ne fiyat varsa onu ödüyorsun.Ciddi mi söyledin yoksa?
Bilmediğim den sordum kusura bakma.Kankam özelleştirmede ne fiyat varsa onu ödüyorsun.
Yok kardeşim est. Şuan ki düz fiyatı 19.899 sen kasayıda ekleyince 20.497 oluyor toplam ödeyecegin fiyat bu.Bilmediğim den sordum kusura bakma.
Yok kardeşim est. Şu anki düz fiyatı 19.899 sen kasayı da ekleyince 20.497 oluyor toplam ödeyecegin fiyat bu.
Vatan biraz tuzlu başta dedigim gibi ama gerçekten zorunlu isen güven problemi varsa seni zorlayamam neticede para senin karar senin. Şuanda Vatanda ki en ucuz 4060 sistemde attıgın zaten alınır diyeyim dedigim gibi kasayı özelleştir.Sağ olasın dostum o kadar para veriyoruz insan biraz iyi bir şey olsun diyor.
Tamamdır o dediğin kasayı seçerim.Vatan biraz tuzlu başta dedigim gibi ama gerçekten zorunlu isen güven problemi varsa seni zorlayamam neticede para senin karar senin. Şuanda Vatanda ki en ucuz 4060 sistemde attıgın zaten alınır diyeyim dedigim gibi kasayı özelleştir.
Buyur sor dostum.
Buyur sor dostum.
20 bine 4060 alıyorsun zaten üstüne yok daha iyisi şuan Vatanda.Vatan da benim bütçeme göre farklı güzel sistem var mı acaba gözüne çarpan önerebileceğin?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.