Yamaner
Hectopat
Sen olsan ne yapardın alır mıydın vatan dan?20 bine 4060 alıyorsun zaten üstüne yok daha iyisi şuan Vatanda.
Sen olsan ne yapardın alır mıydın vatan dan?20 bine 4060 alıyorsun zaten üstüne yok daha iyisi şuan Vatanda.
Vatandan kampanya harici bişe almak pek mantıklı değil ben almazdım çok zorunda degilsem.Sen olsan ne yapardın alır mıydın vatan dan?
Vatandan kampanya harici bir şey almak pek mantıklı değil ben almazdım çok zorunda degilsem.
Xigmatek kötü marka degil, sorun çıkarmaz.Aynı düşüncedeyim ancak yeri yakın diye ulaşımı da rahat olur diye buradan almak istedim yoksa Gaming gen veya İtopya'dan da alırdım ama bir sorun olduğun da kargosuyla uğraş bekleme süresiyle uğraş bir ton iş çıkar diye girmedim.
Bu arada o kasanın PSU iyidir umarım Rampage kötü diye duymuştum birkaç defa.
Hocam banliydim kb buyur. Naptınız aldınız mı ?Dostum Thermaltake marka nasıldır seçenekler de o da var onu alsam kasa olarak nasıl olur?
Bu akşam sipariş vermeye gideceğim sistemi.
@584297 Müsait misiniz hocam
Aldım dostum şuan elime ulaştı kullanıyorum. ancak bir sorum olucaktı.Hocam banliydim kb buyur. Naptınız aldınız mı ?
Bişe olmaz bende dönüştürücü ile kullanıyorum 3060ti var.Aldım dostum şuan elime ulaştı kullanıyorum. ancak bir sorum olucaktı.
Elim de eski bir monitör var VGA dönüştürücü ile kullanıyorum HDMI girişi yok maalesef kabloda yeni monitör alana kadar böyle kullansam sıkıntı yaratır mı sisteme?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.