Vatan Bilgisayar hazır sistem parçası değiştirilir mi?

Rotatoy

Hectopat
Merhabalar. Uzun bir araştırmadan sonra Vatan'dan hazır sistem almaya karar verdim. Alacağım sistemde i3 9100F, GTX 1650, 8 GB RAM ve 600W PSU var. Dün Vatan Bilgisayar'a gittik, adamın bize önerdiği sistem buydu. Ben de açıkçası sistemlerden az çok anladığım için tabii olur dedim. Fakat almak istediğim ekran kartı GTX 1650 Super. Vatan'daki çalışana söylesem 1650'yi 1650 Super ile değiştirir mi? Arasında sanırım 163 TL fark olacak. Bu farkı da göz önünde bulundurarak değiştirebilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir arkadaşıma bir iki ay önce Vatan'dan hazır sistem almıştık bizde, bellekleri değiştirmek istedik ama mümkün olmadığını sistemin bu şekilde satıldığını söylemişlerdi.

Hazır sistemlerde değiştirmiyorlar. Ben o yüzden ekstradan alıp taktım belleği.

Merhabalar. Uzun bir araştırmadan sonra Vatan'dan hazır sistem almaya karar verdim. Alacağım sistemde i3 9100F, GTX 1650, 8 GB RAM ve 600W PSU var. Dün Vatan Bilgisayar'a gittik, adamın bize önerdiği sistem buydu. Ben de açıkçası sistemlerden az çok anladığım için tabii olur dedim. Fakat almak istediğim ekran kartı GTX 1650 Super. Vatan'daki çalışana söylesem 1650'yi 1650 Super ile değiştirir mi? Arasında sanırım 163 TL fark olacak. Bu farkı da göz önünde bulundurarak değiştirebilir mi?
Değiştirilmez. Yanlız doğrudan 1650S ve 9100F olan bir hazır sistem alabilirsiniz. Öyle bir sistem vardı.

Teknobiyotik ve Hepsiburada sitelerine de bakın bence daha uyguna bulabilirsiniz belki, gerekirse ayrı alıp montaj yaparsınız. İnternette bir sürü video var, zor bir iş değil.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı