Vatan bilgisayar i3 9100F ve RX 580 sistem alınır mı?

• Konuyu başlatan CBum
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 12
  • Görüntüleme 2.029
Makaleler
4
Yer
Alanya
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci: AMD Ryzen 3 3100 - Anakart: Gigabyte B450M-S2H - Ekran Kartı: Sapphire Pulse RX 6600 - RAM: Adata XPG Gammix 8GB 3200MHz (x2) - SSD: GeIL Zenith R3 High Performance 512GB - HDD: WD Blue 1TB 7200RPM - Kasa: Dark Diamond Pro Mesh - PSU: High Power 500W 80+ Bronze - Monitör: Asus TUF Gaming VG259QR 165HZ 1 ms

İşletim Sistemi: Windows 11 Pro

Telefon: Samsung Galaxy A52
Merhaba arkadaşlar. Kendime bir sistem toplamayı düşünüyorum ve bütçem monitör dahil 4000 TL. Sizce linkini bırakacağım Vatan Bilgisayar OEM hazır sistem alınır mı?

O parçalar arasında ki en alınabilir parça RAM. Diğerlerine 1 kuruş para verilmez. Neden açıklayayım;

Kasa ve PSU açıklamayacağım direk berbat.
Intel işlemci oyun için alınabilir sadece. Render, edit vs. işler için 4 çekirdek 4 thread olduğundan alınmaz.
RX 580 genel olarak sorunlu ve eskimeye başladı ben olsam almayıp diğer seçeneklere yönelirdim. (GTX 1650S gibi)
Anakart'ta H serisi alınmaz.
Sistemde harddisk var SSD yok.

Yani kısaca almazdım.

Merhaba arkadaşlar. Kendime bir sistem toplamayı düşünüyorum ve bütçem monitör dahil 4000 TL. Sizce linkini bırakacağım Vatan Bilgisayar OEM hazır sistem alınır mı?
Aynı sistem bende var. Şuanlık hiçbir sorun yaşamadım ve ben de oyun için aldım gayet memnunum her oyunu oynatıyor. Genelde bu ekran kartı için çok ısınıyor diyorlar evet doğru, ısınıyor fakat monitör olarak büyük ihtimalle 60hz lik bir monitör alıcaksın FPS'yi 60a sabitlersen ekran kartı sıcaklığı 68in üstüne bile çıkmıyor.

O parçalar arasında ki en alınabilir parça RAM. Diğerlerine 1 kuruş para verilmez. Neden açıklayayım;

Kasa ve PSU açıklamayacağım direk berbat.
Intel işlemci oyun için alınabilir sadece. Render, edit vs. işler için 4 çekirdek 4 thread olduğundan alınmaz.
RX 580 genel olarak sorunlu ve eskimeye başladı ben olsam almayıp diğer seçeneklere yönelirdim. (GTX 1650S gibi)
Anakart'ta H serisi alınmaz.
Sistemde harddisk var SSD yok.

Yani kısaca almazdım.

Tüm yorumlar ezbere yapılmış, 3500TL bütçem var diyen birine 7K bütçesi var gibi muamele yapmışsınız.

Corsair Kasa ve PSU, GTX1650S ekran kartı, SSD'li bir sistem toplayabilir misiniz? Anakarta değinmiyorum bile. 3500 TL'ye çoğu oyunu oynayabileceği bir sistem. Isınma konusunda sıkıntı yaşayabilir sadece kasadan dolayı.

Tüm yorumlar ezbere yapılmış, 3500TL bütçem var diyen birine 7K bütçesi var gibi muamele yapmışsınız.

Corsair Kasa ve PSU, GTX1650S ekran kartı, SSD'li bir sistem toplayabilir misiniz? Anakarta değinmiyorum bile. 3500 TL'ye çoğu oyunu oynayabileceği bir sistem. Isınma konusunda sıkıntı yaşayabilir sadece kasadan dolayı.
Bu sistem iyi mi? Teşekkürler

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı