Vatan Bilgisayar iade veya değişim yapıyor mu?

Alone_Man

Kilopat
Bayramın 1. gününde bir monitör satın almıştım mağazadan fakat hiç ama hiç memnun kalmadım. Bugünle birlikte 3. gün olacak şimdi ben Vatan Bilgisayar gitsem desem ben bu üründen hiçbir şekilde memnun kalmadım iade istiyorum desem ürünü geri iade alırlar mı? Bir de başka bir mönitörle değiştirsem onu kabul ederler mi sizce? Kutusu, faturası, garanti belgesi, ambalajları, kısacası her şeyini aynı şekilde kutusuna koydum sadece 2 3 gün kullandım hiçbir şekilde düşme darbe falan alınmadı, ürün olduğu gibi yani. Sizce iade olmasa bile başka bir ürünle değiştirme şansım olur mu? Yardımlarınızı ihtiyacım var, herkese iyi günler dilerim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Gerçekten hiç ama hiç memnun kalmadım üründen, iadeden ziyade değişim olur mu ki acaba ben 1080p monitör almıştım bunu 2K modeli ile değişim olur mu?

İade almayı reddederlerse belki THH'ye giderek hakkınızı alabilirsiniz 🙂
Şansınızı deneyebilirsiniz 😉

Son düzenleme:
İade almayı reddederlerse THH'ye giderek alırsınız hakkınızı 🙂
Korkunuz olmasın 😉
Ürünü görüp beğenerek aldığı için iade hakkı doğmuyor kanunen. Sadece internet alışverişlerinde 14 gün yasal hakkımız oluyor. THH bu durumda bir şey yapamaz. İnisiyatif hakları var elbet mağazanın.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı