Vatan Bilgisayar ile icra sürecim

@vodkajaz geçmiş olsun
Konuyu en başından beri takip edıyorum hiç yazmasamda,
YouTube vıdeosunu da bekliyorum.

Tam olarak sonucun çıkması ne kadar sürdü?

Heyet kararını soruyorsanız 3 ay civarı 1 ay avukatlık süreci 4 ay toplam

Yani şikayet başvurusu yaptıktan sonra sonuç ne zaman geldi onu soruyorum. Avukatlık sürecinden kastınız nedir? Onu saymazsak 3 aymı çünkü bende aldığım 3 günlük Gaming laptopun sorunlarından dolayı şikayet başvurusu yaptım 1 ay 6 gündür bekliyorum savunması gelmişti. Daha ne kadar beklerim?

Net bir tarih veremeyiz bu heyetinizin yoğunluğuna bağlı ama bildiğim kadarıyla heyet kararları en fazla 6 ay içinde karara bağlanması gerekmekte bende ki durum böyle haziran da sanırım avukata vermiştim oda 1 ay civarı sürmüştü net hatırlamıyorum.

2 ay 1 gün sürmüş işte 4 ay dediniz kısa sürmüş.

Merhabalar.

Farkli firmadan aldigim urun icin, ben de olumlu karar aldim da yeni. Bu yazinizda birseyi merak ettim.Urunu sizden istediler mi yoksa kendiniz mi goturup teslim ettiniz?

Bir de bildigim kadariyla, avukatlar, mahkemenin takdirinden daha cok para aliyor bizlerden. Bu konuda da aydinlatirsaniz sevinirim. Yani tum harcamalarinizi, geri alacak misiniz bu dosya icin?

Yazinizdan, avukatsiz da halledilir olarak anliyorum. Surece, cabuklastirici bir etkisi yok sanirim avukat tutmanin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…