İcra uzmanı değilim, avukatınız daha iyi bilir ancak sanırım bir sonraki aşamada haciz yoluyla paranızı alabiliyor olacaksınız.Gidişata bakılırsa da niyetleri yok gibi.
Hocam merakımdan soruyorum bu tarz bir icra işleminde avukat masrafları ne tutuyor?
İcra uzmanı değilim, avukatınız daha iyi bilir ancak sanırım bir sonraki aşamada haciz yoluyla paranızı alabiliyor olacaksınız.
Hocam merakımdan soruyorum bu tarz bir icra işleminde avukat masrafları ne tutuyor?
Hocam hesaplamadım yanlış bilgi vermeyeyim avukat yapıyor ödemeyi adıma bunları tabii karşı taraftan isteyeceğiz. Dosyada yazılı hepsi. Yani dosyada 18 bin TL laptop için 21-22 arası bir ücret gözüküyor tabii bunun bir de aradan geçen süre için işleyen faizi var.
Evet oda öyle dedi. Teşekkür ederim.
Bu arada bunları kendiniz de yaparsınız illa avukata ihtiyacınız yok icra dairesine gidip işleme koyabilirsiniz ben anladım ki icrayla bile alamayacağız.
Arkadaşlar bugün itibarıyla e-tebligat çıkartılmış icra müdürlüğünden 7 gün için itiraz yolu açıkmış icra mahkemesine sanırım bugünden itibaren 7 gün sayıyoruz konu günceldir.
20.07.2023 karar karşı tarafa ulaştı sanıyorum herhangi bir itiraz gözükmüyor ancak herhangi bir ödemede yok birkaç gün sonra haciz başlar sanıyorum.
20.07.2023 karar karşı tarafa ulaştı sanıyorum herhangi bir itiraz gözükmüyor ancak herhangi bir ödemede yok birkaç gün sonra haciz başlar sanıyorum.
Vallahi teşekkür ederim 3 ay önce laptop alacaktım iyi ki oradan almamışım kazık fiyata sattıkları için almadım ama dolandırıcılıkta yapıyorlar işler iyice büyümüş onların müşteri kaybetmesini saglayacagım MediaMarkt ve Casper'e yaptığım gibi.
Hocam beklemedeyim. Soluksuz okudum yazdıklarınızı.Şu iş bitsin ben biliyorum ne yapacağımıgörün daha halen para yatmadı.
Umarız ki adına güzel haberler alırız. Açıkcası bu elektronik ürün satan yerlerden çekinmeye başladım. Sanki bilerek insanları kazıklamak, keyifsiz deneyim yaşatmak istiyorlar. Bilmiyorlar ki bugün üzülen biziz ama yarın onlar üzülecek. Kendi topuklarına sıkıyorlar. Müşteri memnuniyetini sadece cümle olarak biliyorlar. Bu konu da hassaslık gösterenler anca marka kalitesini ve pazar payını genişletebilir. Dürüstlük ve müşteri memnuniyeti olmayan yerler başarısızlığa mahrumdur.2.gündeyiz arkadaşlar kaldı 5 gün kaldı hala ne bir dönüş alabildim ne de para yattı. Konu günceldir.Herhangi bir itiraz yada iade söz konusu değil.
![]()
Sevgili dostlarım an itibarıyla durum bu şekilde sanırım süre dolmuş tebligatı açmışlar ama işlem yok devamını gelişme oldukça size aktaracağım.
Israrla ödeme yapıp geri adım atmıyorlar aklım almıyor gerçekten çok merak ediyorum bu olayın sonunuEki Görüntüle 1875887
Sevgili dostlarım an itibarıyla durum bu şekilde sanırım süre dolmuş tebligatı açmışlar ama işlem yok devamını gelişme oldukça size aktaracağım.
Pazartesi yasal süre doluyormuş arkadaşlar haciz başlıyormuş bu saatten sonra para gelir mi emin değilim ama pazartesi ye kadar gelmezse neler olur bilemiyorum. Konu günceldir.
Firma zamanında ödemeyi gerçekliştirmediği için ve icrayı da sallamadığı için bugün hacze başlıyoruz 3 gün içinde haciz başlaması gerekiyormuş konu günceldir gelişmeleri aktaracağım. Şunu net olarak söyleyebilirim ki böyle bir şey başınıza gelirse benim gibi sizde ibraname imzalamayın yoksa uğrarşır durursunuz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.