Vatan Bilgisayar ile icra sürecim

Bu konuyu şikâyet var sitesine üye ol yaz belge ekle cevap veriliyor. Faydası olabilir.

Günlük gecikme ücreti dahil hepsini aldım rica ederim. Süreç zaten sabit sizin hakem heyetine gideceğinizi sonrasında SMS geleceğini hepsini biliyorlar hatta paranızı ne zaman vereceklerini bile ayarlamışlar amaç işleri zorlaştırmak belki vazgeçer hesabı.

Bu konuyu şikâyet var sitesine üye ol yaz belge ekle cevap veriliyor. Faydası olabilir.

Ben paramı aldım zaten şikayet sayısı belli bir orana ulaşınca satıcı firmalar pek umursamıyor şikayetleri.

Bana sms gelmedi ama mağazaya gittim ve o kağıdı imzalamam dedim ve icraya vereceğim dedim. Sonrasında çok defa telefon açtılar ama cevaplamadım. Dolandırıcılık yaptıkları para iadesi yapmadan alacağım yoktur diye kağıt çıkartmak.

Siz avukata vekalet verirken ki noter masrafını da aldınız mı? Bu firma yüzünden 1 liram bile gitsin istemiyorum.
Belli ki bozuk olan ürünleri bilerek satıyorlar. Beni uyarmışlardı uzak dur diye ama bişey olmaz dedim ve hiç bir üründen o mağazadan memnun kalan görmedim. Zaten cok fazla kuyruk vardı mağazada bozuk ürünleri ile ilgili bekleyen.

Valla dün bir anakart sipariş etmiştim bugün iptal ettim ama para iadesini umarım düzgün yaparlar. Bu kadar uğraşmak istemem şahsen. Ama sizin uğraşıp paranızı almanız iyi olmuş daha fazlasını alabilseydiniz keşke.

SMS hakem heyeti kararından sonra firma itiraz edecek sonrasında tekrar karar verilecek o kararda kesinleşince ondan sonra geliyor şu aşamada gelmez. Zaten karar kesinleşince firma iade yapmak isteyecek ve size sizden önce soracak "SMS geldi mi?" diye. Bana SMS'den sonra imzalatmak istemişlerdi yanılmıyorsam. Karşı tarafından itiraz aşamasında avukat çok etkili oluyor. O kağıdı imzalarsanız karar heyete gidecek ve dosya kapanacak. Yani paranızı almış sayılacaksınız ondan uğraş dur almadım diye.
Noter masrafının konu ile ilgisi yok yani avukata 2 sene önce de vekalet vermiş olabilirsiniz noterden ya da farklı bir iş için de vermiş olabilirsiniz onun ücretini bence alamazsınız ama dosya masrafını alabiliyorsunuz diye biliyorum. Ürünler de kapalı kutu olanlarda bozuk olan firma kaynaklı yoktur varsa üretici kaynaklıdır bu yüzden sattıkları ürünler sıfır haklarını yiyemeyiz. Sorun şuki internet üzerinden yapılan satışlarda mesafeli satış kurallarına uymuyorlar. Bu ciddi bir sorun.
Avukata vekalet vermenizi öneririm imkan varsa zaten gerekeni yapacaktır.

Ürünü teslim almadıysanız iadenizi yaparlar hocam ancak size bir tüyo vereyim mart ayında S24+ aldım arkasından firmayı arayıp üründen vazgeçtiğimi söyledim siparişin kargoya verilmeden iptal edildiğini söylediler. Ertesi gün aradığımda kargodaydı. Yani ürünü yollarlar alırsanız zaten iş bitmiştir kutuyu açmadan iade ederseniz paranızı verirler, kutuyu açarsanız daha çok bitmiştir. Sizinki de tahminimce kargoya verilecek bir arkadaşınız alırsa geçmiş olsun diyelim. İcra kararını sallayan yok ki araca haciz koydurmak istedik biz öyle alabildik.

Son düzenleme:
Valla hocam ürün bugün geldi. Zaten iade edip B650M-R alıcaktım ürün rezalet halde geldi. Ezik büzük ve sol üst kısmı açık şekilde geldi. Açıklık kısmını çok sonradan fark ettim malesef. İçindeki ürün sağlam duruyor ama kim garantisini verebilir? Zaten önceden aldığım anakart da kötü gelmişti ama en azından kutuları sağlamdı. Bu sefer resmen 30 senelik kutuyla yolladılar. İade konuları hakkında bilgilendirin lütfen ne yapmam lazım? Kargoyu açıp ürünün kutusunu açmadan Vatan'a iade edebilir miyim? Üstüne üstlük ürünün kapıma gelmemesi gerekiyordu bile aldıktan 15 saat sonra gibi bir sürede iade işlemini başlatmıştım. Almamanızı ya da gidip elden almanızı öneririm. Umarım iadesini yapabilirim.

Kargoyu açabilirsiniz ürünün jelatinli kendi kutusunu açmadığınız sürece rahatça iade edebilirsiniz. Amazon'dan alırsanız iadeniz daha kolay olur.

Kargoyu açabilirsiniz ürünün jelatinli kendi kutusunu açmadığınız sürece rahatça iade edebilirsiniz. Amazon'dan alırsanız iadeniz daha kolay olur.
Kargo kutusu önemli değil mi yani hocam? Kutu baya rezil geldi çünkü. Bedava verseler almazsınız öyle kötü halde geldi. İçindeki kutu sağlam duruyor ama daha açmadım. Videoya alarak açacağım. İade edip alacağım anakartı da Vatan'dan alırsam gidip mağazadan teslim alacağım. Aynısını öneririm. Orada böyle ezik büzük veremezler. Dalgınlığıma geldi yoksa hayatta almazdım kargoyu bu halde. Salaklığıma doymayayım. Ben mallık yaptım siz yapmayın.

evet kargo kutusu önemli değil. Ürünün kendi asıl kutusuna dokunmadığınız sürece problem yok. siz geri kargo yaparken daha iyi bir kutuda gönderebilirsiniz.

evet kargo kutusu önemli değil. Ürünün kendi asıl kutusuna dokunmadığınız sürece problem yok. siz geri kargo yaparken daha iyi bir kutuda gönderebilirsiniz.
Hocam ben bu ürünü 1 hafta sonra iade etmek istiyorum iade süreci nasıl oluyor? Para iadesini 3 taksitte yapıyorlarmış o yüzden ürün değişimi istiyorum. Mesela yakın zamanda Helldivers 2 temalı bir Dualsense çıkacak ayın 20'sinde vatana gelirse onla değiştirmeyi düşünüyorum. O mağazada yoksa evime yine kargoyla falan yolluyorlar mı? Veya diyelim 5300 ödedim ürün değişimi yaptığımda 4000'lik ürün aldım arta kalan 1300'ü nasıl veriyorlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…