Vatan Bilgisayar ile icra sürecim

Kargo kutusu önemli değil mi yani hocam? Kutu bayağı rezil geldi çünkü. Bedava verseler almazsınız öyle kötü halde geldi. İçindeki kutu sağlam duruyor ama daha açmadım. Videoya alarak açacağım. İade edip alacağım anakartı da Vatan'dan alırsam gidip mağazadan teslim alacağım. Aynısını öneririm. Orada böyle ezik büzük veremezler. Dalgınlığıma geldi yoksa hayatta almazdım kargoyu bu halde. Salaklığıma doymayayım. Ben mallık yaptım siz yapmayın.

Kargo kutusu muhtemelen kargoda zarar görmüştür ondan sorumlu değilsiniz zaten ürünün paketi açılmamışsa tekrar satılabilirliği bozulmadığı için hangi ürün olursa olsun iade alırlar cep telefonu bile olur. İadeyi fazla bekletmenizi önermem. Aynı gün yapılan ödemeler iptal edilir 2.güne sarkanlar iade edilir. İptal veya iade yapıldığı zaman o ödemeyi hiç yapmamış gibi sayılırsınız. Para iadesi tek seferde yapılır yani.

Kargo kutusu muhtemelen kargoda zarar görmüştür ondan sorumlu değilsiniz zaten ürünün paketi açılmamışsa tekrar satılabilirliği bozulmadığı için hangi ürün olursa olsun iade alırlar cep telefonu bile olur. İadeyi fazla bekletmenizi önermem. Aynı gün yapılan ödemeler iptal edilir 2.güne sarkanlar iade edilir. İptal veya iade yapıldığı zaman o ödemeyi hiç yapmamış gibi sayılırsınız. Para iadesi tek seferde yapılır yani.
Bugün 2.gün oldu sanırsam. Geçti bolu pazarı diyebiliriz gibi duruyor. İstediğim başka bir ürünle değişim yaparlar değil mi? Dualsense almak istiyorum Helldivers 2 temalı. Ayın 20'sinde ön satışlara çıkacakmış iadeyi o zaman yapmayı düşünüyorum 14 günü doldurmadan. Ürünü 11'inde sipariş etmiştim dün geldi daha.

Bugün 2.gün oldu sanırsam. Geçti Bolu pazarı diyebiliriz gibi duruyor. İstediğim başka bir ürünle değişim yaparlar değil mi? DualSense almak istiyorum helldivers 2 temalı. Ayın 20'sinde ön satışlara çıkacakmış iadeyi o zaman yapmayı düşünüyorum 14 günü doldurmadan. Ürünü 11'inde sipariş etmiştim dün geldi daha.

İstediğiniz ürün ellerinde varsa yaparlar zaten iade almamak için ellerinden geleni yaparlar ki değişimi her türlü yaparlar. Ben olsam iade ederdim zaten yeni üründen eskisinin bedelini düşecekler neden risk alıyorsunuz ki.

İstediğiniz ürün ellerinde varsa yaparlar zaten iade almamak için ellerinden geleni yaparlar ki değişimi her türlü yaparlar. Ben olsam iade ederdim zaten yeni üründen eskisinin bedelini düşecekler neden risk alıyorsunuz ki.
İadeyi 3 taksitte vermiyorlar mı hocam? Alırken 3'e bölmüştüm çünkü. Ondan değişim yapmak daha mantıklı geliyor. İadeyi tak diye verceklerini bilsem kesinlikle iade alırdım. Bir de şöyle bir sorunum var ben bu ürünü gece indiriminde aldım değişim karşılığı istediğim üründe de indirim beklemek istiyorum ama değişim yaparlarsa muhtemelen tam fiyattan verecekler. Hediye çeki falan veriyorlarsa belki öyle alabilirim.

İadeyi 3 taksitte vermiyorlar mı hocam? Alırken 3'e bölmüştüm çünkü. Ondan değişim yapmak daha mantıklı geliyor. İadeyi tak diye verceklerini bilsem kesinlikle iade alırdım. Bir de şöyle bir sorunum var ben bu ürünü gece indiriminde aldım değişim karşılığı istediğim üründe de indirim beklemek istiyorum ama değişim yaparlarsa muhtemelen tam fiyattan verecekler. Hediye çeki falan veriyorlarsa belki öyle alabilirim.

İade ve iptaller bankaya tek seferde yapılır banka işlemi iptal veya iade edince taksitleriniz silinir o ödemeyi hiç yapmamış gibi olursunuz varsa fazla ödemeniz kartınıza yansıtılır telefonla bankayı arar hesabınıza geçmesini talep edebilirsiniz. Herhangi bir iade ya da değişim de ürünü aldığınız o anki fiyattan iade veya değişim yapılır. Hediye çeki veya değişim yapmanız firmaların işine gelir sonuçta yine onlardan alışveriş yaparsınız.

İade ve iptaller bankaya tek seferde yapılır banka işlemi iptal veya iade edince taksitleriniz silinir o ödemeyi hiç yapmamış gibi olursunuz varsa fazla ödemeniz kartınıza yansıtılır telefonla bankayı arar hesabınıza geçmesini talep edebilirsiniz. Herhangi bir iade ya da değişim de ürünü aldığınız o anki fiyattan iade veya değişim yapılır. Hediye çeki veya değişim yapmanız firmaların işine gelir sonuçta yine onlardan alışveriş yaparsınız.
Teşekkürler hocam. Muhtemelen yarın gidip iade talep edeceğim bilmem gereken başka birşey var mı? Palavra atıp iade yerine değişime yönlendirmelerini istemiyorum açıkçası 3 taksitte vermeyeceklerse kesinlikle iade alırım. Zaten almak istediğim farklı şeyler var o yüzden para lazım bana. Kredi kartından satın almıştım limitimi geri verecek banka o zaman sanırsam.

Bir de hocam iade işlemi için illaha orada olmam gerekiyor mu? Fatura ve ürün yeterliyse aile üyelerimden birine vereceğim ürünü iade etmesi için. Hafta içi işlerim olduğu için ve haftasonuna bırakmak istemediğim için böyle yapmayı düşünüyorum.

Bir diğer konu da kurye çağırarak iade etmek onun nasıl işlediğini güveinlirliğini bilmiyorum kurye çağırıp iade etsem sorun yaşar mıyım ve ne yapmalıyım?

Son düzenleme:
Teşekkürler hocam. Muhtemelen yarın gidip iade talep edeceğim bilmem gereken başka bir şey var mı? Palavra atıp iade yerine değişime yönlendirmelerini istemiyorum açıkçası 3 taksitte vermeyeceklerse kesinlikle iade alırım. Zaten almak istediğim farklı şeyler var o yüzden para lazım bana. Kredi kartından satın almıştım limitimi geri verecek banka o zaman sanırsam.

Bir de hocam iade işlemi için illaki orada olmam gerekiyor mu? Fatura ve ürün yeterliyse aile üyelerimden birine vereceğim ürünü iade etmesi için. Hafta içi işlerim olduğu için ve hafta sonuna bırakmak istemediğim için böyle yapmayı düşünüyorum.

Bir diğer konu da kurye çağırarak iade etmek onun nasıl işlediğini güveinlirliğini bilmiyorum kurye çağırıp iade etsem sorun yaşar mıyım ve ne yapmalıyım?

Ürünün kendi jelatinli paketini açmadıysanız Online alışverişlerde 14 gün içinde iade yaparlar bunun için sorun çıkartacaklarını sanmam zaten kendileri de söylüyor. Değişim teklif ederlerse kabul etmeyin iadenizi yaparlar. İşlem iptal edilince limit de geri gelir.

O konuya tam hakim değilim ama muhtemelen faturanın kesildiği kişinin kendisinin iade yapması gerekiyor ama olmayabilirde. Bunu müşteri hizmetlerinden öğrenebilirsiniz.

Ürünü nereden almıştınız? Kurye çağırmak ile kendinizin iade etmesi arasında bir fark yok.

Ürünün kendi jelatinli paketini açmadıysanız Online alışverişlerde 14 gün içinde iade yaparlar bunun için sorun çıkartacaklarını sanmam zaten kendileri de söylüyor. Değişim teklif ederlerse kabul etmeyin iadenizi yaparlar. İşlem iptal edilince limit de geri gelir.

O konuya tam hakim değilim ama muhtemelen faturanın kesildiği kişinin kendisinin iade yapması gerekiyor ama olmayabilirde. Bunu müşteri hizmetlerinden öğrenebilirsiniz.

Ürünü nereden almıştınız? Kurye çağırmak ile kendinizin iade etmesi arasında bir fark yok.
Vatan'ın internet sitesinden almıştım hocam. Kendim gidemeyeceğim için kurye çağırıp ona teslim edeceğim. Umarım sorunsuz olur. İade olayına genelde 3 taksitte iade verirler diyorlar ben halihazırda monitör almak istediğim için hediye çeki olarak alıp monitörü Vatan'dan almayı düşünüyorum. Parayı 3 taksitte alırsam işim çok zora girer. Mecbur öyle yapacağız artık ve bu sefer mağazaya bıraktıracağım kargoyu yoksa şut çekerek yolluyorlar çok belli.

Vatan'ın internet sitesinden almıştım hocam. Kendim gidemeyeceğim için kurye çağırıp ona teslim edeceğim. Umarım sorunsuz olur. İade olayına genelde 3 taksitte iade verirler diyorlar ben halihazırda monitör almak istediğim için hediye çeki olarak alıp monitörü Vatan'dan almayı düşünüyorum. Parayı 3 taksitte alırsam işim çok zora girer. Mecbur öyle yapacağız artık ve bu sefer mağazaya bıraktıracağım kargoyu yoksa şut çekerek yolluyorlar çok belli.

Vatan'da kurye sistemi olduğunu bilmiyordum. Genelde büyük e-ticaret sitelerinde oluyor o. Dediğim gibi iade ve iptaller bankaya tek seferde yapılır varsa gelecek taksitleriniz sistemden silinir. Kolay gelsin.

Merhaba tekrardan
Vatan benim icradan para iademi yapti. 1 hafta içerisinde oldu iade. Ama avukat, masraflar ve harç parası geri alımı olmuyor dedi. Bir de kendine danışmanlık ücreti kesmiş ve birşeyler daha. İcrada yazan vekalet ücretini devlet veriyor dedi azmış. Aldığım bilgisayar fiyatından daha düşük oldu iade o yüzden. Avukat faizi de ekledi ona rağmen. Avukat karlı çıktı. Başta da demedi kesinti yapacağını. Bayağ bir kesinti oldu. Harç parası da hesaplanmış ama masrafı da geri almadım.
Tavsiyem, internetten bakıp icra dairesine kendiniz gitmeniz ya da iyi ve dürüst bir avukat varsa ona gitmeniz. Avukat gerekmiyor bence. Avukatlar güvenilir değilmiş onu anladım.
Ben kendim icra dairesine gitmediğime pişmanım. O hesaplamalar direk internetten faiz oranına göre yapılıyor. Tüketici hakem heyeti kararı olunca zaten her türlü hakkınız mevcut. Hiç bir şekilde vatanla iletişime geçmeden gidin. Çünkü feragatname imzalatmak istiyorlar direk. İmzalamayınca da sizi suçlu bulmaya çalışıyorlar kötü davranıyorlar. Zaten bozuk bilgisayar dediğimde baktılar ona rağmen birşey yok dedi ordaki görevli direk. Çalışanları iade servis kısmındaki direk kandırmaya çalışıyor. Gördüğüm herkes kerkesi kandırmaya çalışıyor ve avukatlar da öyleymiş . Ayrıca Vodkazaja teşekkür ederim sorulara cevap verdiği ve başlattığı için bu konuyu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı