Vatan Bilgisayar ile icra sürecim

Hocam ödemeyi kartla yaptıysanız zaten kartınıza yatacak tutar her türlü kartınıza geçecek. Geçmezse yine her türlü elinizde ispatınız oluyor. 18 bin tl iade alacaksınız avukat masrafı ürün tutarını geçecek ben buraya takıldım sadece. Yine de siz bilirsiniz. Kolaylıklar dilerim.

Sadece tek yapmamız gereken
Bilinçli bir tüketici olmamız

Amazon'un gözünü seveyim geçen gün tablet almıştım 1 gün kullandım daha sonrasında ekranda ölü piksel tespit ettim. Güzel bir şekilde tableti kutusuna koydum aynı şekilde paketleyip iade oluşturdum. Aramex firmasından kurye arkadaş eve kadar gelip ürünü teslim aldı. Daha sonrasında 2-3 gün sonunda iadenin onaylandığını kredi kartında iadenin provizyonda olduğunu gördüm. Olması gerek bu. Hukuken internet üzerinden aldığınız bir ürünü bir problem olmasa bile beğenmediğiniz takdirde 14 gün içerisinde iade edebilirsiniz. Bu sizin yasal hakkınız. Bu yüzden elektronik bir şey alacağım zaman gözüm kapalı alıyorum Amazon'dan. İllaki bir çözüm yolu buluyorlar. Çünkü müşteriye değer veriyorlar.

Vatan mağazasından alınan ürünün iadesi oluyor mu?

Sadece online özel değil mi bu iade durumu?

Vatan mağazasından alınan ürünün iadesi oluyor mu?

Sadece Online özel değil mi bu iade durumu?

Mağazadan iade mağazanın insiyatifine bağlı iade sadece Online da oluyor.

İcra süreci devam etmekte dün sabah tebligat çıkartıldı. Birkaç gün içinde sonuç almayı bekliyorum. Bu arada YouTube'da tüm detaylarıyla bir videoda yükleyeceğim. Farkındalık yaratmamız gerekiyor. Takipte kalın.

Son düzenleme:
Hocam merak ediyorum. Şimdi Vatan Bilgisayar ile aranızda bu yaşanılan olaydan sonra oradan bir daha bir sipariş verecek misiniz herhangi bir ürün için?

Hocam merak ediyorum. Şimdi Vatan Bilgisayar ile aranızda bu yaşanılan olaydan sonra oradan bir daha bir sipariş verecek misiniz herhangi bir ürün için?
sanmıyorum ne bireysel ne kurumsal işim kalmadı.

Hocam son durum nedir selam sevgiler.
İcra tebligatı dün sabah çıkmış gördüğüm kadarıyla 7 günlük bir süreç var önümüzde ne arayan oldu ne de soran nede parayı yatıran.

İbraname imzaladıktan sonra diyemez. Doğru olanı yapmış imzalamamakla.

İtiraz süresi, sizinki ilamlı icra olduğu için parayı yatırana kadar olayda itiraz edecek bir husus yok.

Gidişata bakılırsa da niyetleri yok gibi. Dosyayı okudum da IBAN verilmiş icra dairesi tarafından 7 gün içinde o ibana yatırılmazsa cebri icradan bahsediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…