Vatan Bilgisayar İndirim Günleri Ne Zaman ?

Konu üstte tutulsun yılbaşında bilgisayar toplamayı düşünüyorum. Burda merak ettiğim oem ürünlerinde indirim olcakmıdır?
 
Konu üstte tutulsun yılbaşında bilgisayar toplamayı düşünüyorum. Burda merak ettiğim oem ürünlerinde indirim olcakmıdır?



Pek zannetmem. Eğer indirim olmazsa %25 indirimi bekle. O zaman 1960 TL kasa 1592 TL oluyor. Ben toplu düşündüm bu arada. Her ürüne teker teker %25 indirim yaparlarsa çok ucuza denk gelir.
 
Arkadaşlar 1960 TL tutan bir sistem hazırladım. Ardından biraz işlem yaparak %25 indirim gelirse ne kadar ucuz olacağını hesapladım. Gene baya ucuza denk geliyor. Webdenal da 1698 TL olan sistem Vatan da sadece 1592 TL yapıyor. Bence %30 indirimi buldun mu tamamdır bu iş. (y)

Vatan dan alacaksanız internet mağazasından almayın. Yanlış anlaşılmasın ama ürünü ellemek çok daha güzel. Ayrıca bakarak almak ve sistemi orada test ettirmek içinizi rahat ettirecektir.
 
Yılbaşı günü indirim olabilir. Birde karne vakitlerinde diz üstü bilgisayar gibi ürünlere indirim gelebilir. Ancak bileşenlere indirim gelir mi bilemem.
18 aralık 2013 de açılan bir konuyu neden hortlattığınızı ve artık bu hareketlerinizi kasti yaptığınıza inanıyorum. Bence siz başarılı bir oyuncu değil , başarılı bir hortlakçısınız. Sizi reportluyorum.
 
Konuyu iyi hortlatmışsınız tebrikler :) Bu arada hala Vatan'ın indirim yaptığına inanan var mı? Vatan %30 indirim yaptım diyor fiyatını yükseltiyor sonra tekrar eskisinden biraz daha aza indiriyor alın size %30 indirim. Her firma %30 indirim yapsa batar.
 
Bence boşa bir bekleyiş. FED 15-16 aralıkta faiz artıracak ve dolar yükselecek indirim olsa bile şu anki fiyattan bir farkı olmaz. Dolar bu seviyedeyken (2.88) almak bence mantıklısı indirim olmaya da bilir ve doların artmasıyla zarar ettiğinizle kalabilirsiniz tabi taktir sizin benimki bir öngörü
 
Acaba dolar yükselecek mi ? Yoksa zaten piyasa bugüne kadar bunu mu fiyatlıyordu ? Fed faizi artırdığını ilan ettiği an piyasaların gazı alınmış olacak ve dolar düşmeye mi başlayacak ? Heyecanla bekliyoruz. :LOL: Ancak riske etmemek için bende Fed toplantısından önce bütün parçaları alıyım diyorum . Zira benim senaryom değil de, arkadaşın da belirtmiş olduğu olası senaryo gerçekleşirse yani 3'e vururse ibre hoş olmaz :).
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı