Vatan Bilgisayar mı yoksa kendim mi toplamalıyım ?

Kasayı kim toplasın ?

• Vatan Bilgisayar

Oy: 2 10,5%
  • Kendin topla, kolay

Oy: 17 89,5%

• Oy verenlerin toplamı
    19

can3442

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar Vatan Bilgisayar'a yönelik kasa toplama konusunda çok şikayet var. Ben daha önce kasa toplamadığımdan dolayı kendim toplamak istemiyorum, bir sıkıntı falan çıkar diye. İnternetteki videoları izleyerek yapılabilir mi ? Herkesin yapabileceği kadar kolay mı ?

Parçaları seç buraya yaz gerekirse biz tavsiyede bulunuruz.

Son düzenleyen: Moderatör:
AMD işlemci seçmenizde ki sebep nedir ? Ben sizin yerinizde olsam İntel alırım. Ama bu benim fikrim.

Bende sistemimi toplatmadan önce öyle duyumlar almıştım ama çocuğu küçük illerdeki vatan bilgisayarlarda olan hatalar. Ben İstanbul da Astoria da ki vatan bilgisayarda toplattım hiç bi sorun çıkmadı güzel güzel kullanıyorum İstanbul da öyle bişey olcağını pek sanmam olursa da geri götürürsünüz düzeltirler eğer kendin toplarken parçalardan birine zarar gelirse garanti dışı kalabilir.

Benim dediğim parçalara siz karar verin onlara bırakmayın. Siz parçayı söyleyin onlar birleştirsin.

Vatan Bilgisayar çalışanları parçalar kendilerinin olmadığı için hor davranıp özensiz toplayabiliyorlar. O kadar parayı verip üstüne sisteminizi onlara toplatmayın. Kendinize güveniyorsanız evde kendiniz toplayın yada bilen bir arkadaşınıza toplattırın. (başında olmak şartıyla.) Çünkü kasa toplamak, bilgisayarda oyun oynamaktan bile daha zevk verici bir işlem.

Kendin toplamalısın. Benim belleklerimi dual-channel çalışmayacak şekilde takmışlardı mesela. Sata bağlantılarını 3Gb/s portuna takmışlar 6 yerine. Neler neler var. Technopat'ın videolarını izleyip düzelttim hepsini.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…