Vatan Bilgisayar mı yoksa Sinerji mi?

Valla ben maximum kullanıcısıyım çok farklı sitelerden taksitlendirme yaptım vade farksız ararsan bulursun dostum param cebimde kalsın diye düşünüyorsan bir zahmet araştıracaksın
Ben alıyorum demedim arkadaşa yap serzenişini :D

Tabi ya vatan bilgisayar iyi ki almadım şu sistemi adam öyle bir anlattı ki güvendim birde eve gelince hevesim kırıldı çitayı yükselttim 3800'e.

3100 lira tuttu şu sistem.

Bir daha satış görevlilerinden sistem toplamalarını istemem şahsen burda konu açtım arkadaşlar sağolsun topladı sistem canavar gibi alıcam bu perşembe sistemi.

Dosya Ekleri

• 12471072_477613955761289_1057070508_o.jpg
    12471072_477613955761289_1057070508_o.jpg
    103,5 KB · Görüntüleme: 355
Valla ben maximum kullanıcısıyım çok farklı sitelerden taksitlendirme yaptım vade farksız ararsan bulursun dostum param cebimde kalsın diye düşünüyorsan bir zahmet araştıracaksın
Düşündüğüm için çok teşekkürler. Ben yaklaşık 3 aydır araştırıyorum. Sistem hazır fakat indirim de olan ürünü bulamıyorum. Ne kadar site varsa hepsine bakmışımdır. Fiyat düşük olana vade farkı yapmıyorlar.

Tabi ya vatan bilgisayar iyi ki almadım şu sistemi adam öyle bir anlattı ki güvendim birde eve gelince hevesim kırıldı çitayı yükselttim 3800'e.

3100 lira tuttu şu sistem.

Bir daha satış görevlilerinden sistem toplamalarını istemem şahsen burda konu açtım arkadaşlar sağolsun topladı sistem canavar gibi alıcam bu perşembe sistemi.
Sistemi buradan topladım. Zaten Vatan Bilgisayar genelde Amd öneriyor.

1.si Vatan Bilgisayar pahalıya satıyor.
2.si Vatan Bilgisayardan ürün aldığın zaman iade ettiğinde paranı çok geç veriyorlar bazılarının 1 ay sürüyor bazılarının 1.5 ay.. Ben sosyal medya'da isyan ettim 24.günde iade ettiler..Hepsiburada.com & Webdenal.com gibi siteler Max 4. günde iade işlemini sağlıyorlar....Vatana ben güvenmiyorum zaten ürünleri çok pahalı. En iyisi Webdenal-Hepsiburada-Sinerji en uygununu alıp kendin toplayacaksın bu kadar basit.

1.si Vatan Bilgisayar pahalıya satıyor.
2.si Vatan Bilgisayardan ürün aldığın zaman iade ettiğinde paranı çok geç veriyorlar bazılarının 1 ay sürüyor bazılarının 1.5 ay.. Ben sosyal medya'da isyan ettim 24.günde iade ettiler..Hepsiburada.com & Webdenal.com gibi siteler Max 4. günde iade işlemini sağlıyorlar....Vatana ben güvenmiyorum zaten ürünleri çok pahalı. En iyisi Webdenal-Hepsiburada-Sinerji en uygununu alıp kendin toplayacaksın bu kadar basit.
En başında belirttiğim gibi Vatan vade farkı koymuyor ama Sinerji'den aldıpım zaman 200 tl vade farkı koyuyor. Sıkıntı orada zaten. Sinerji ucuz veriyor ama vadeli aldığın zaman fiyat yükseliyor.

En başında belirttiğim gibi Vatan vade farkı koymuyor ama Sinerji'den aldıpım zaman 200 tl vade farkı koyuyor. Sıkıntı orada zaten. Sinerji ucuz veriyor ama vadeli aldığın zaman fiyat yükseliyor.

Hmm şimdi anladım banka vade farkı koyuyor o normaldir. Büyük şirketlerde vade farkı yoktur.. Alacağın ürün&sistem vatanda ne kadara geliyor ? Sinerjide ne kadar geliyor ? karşılaştır vade farkını da koy. Hangisi uyguna geliyorsa al ama Vatan'da iade işlemi çok sıkıntı gerçekten inanmıyorsan şikayetimvar.com sitesini gezebilirsin.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı