Vatan Bilgisayar mı yoksa Sinerji mi?

En başında belirttiğim gibi Vatan vade farkı koymuyor ama Sinerji'den aldıpım zaman 200 tl vade farkı koyuyor. Sıkıntı orada zaten. Sinerji ucuz veriyor ama vadeli aldığın zaman fiyat yükseliyor.
Kredi kartıyla alacaksan biri söylemişti kredi kartındaki parayı bankadan nakit alıp inventusa sipariş verip kapıda nakit ödeme yap banka yada taksitle öde parayı

Hmm şimdi anladım banka vade farkı koyuyor o normaldir. Büyük şirketlerde vade farkı yoktur.. Alacağın ürün&sistem vatanda ne kadara geliyor ? Sinerjide ne kadar geliyor ? karşılaştır vade farkını da koy. Hangisi uyguna geliyorsa al ama Vatan'da iade işlemi çok sıkıntı gerçekten inanmıyorsan şikayetimvar.com sitesini gezebilirsin.
Biliyorum Vatan Bilgisayar sıkıntılı ama ben garanti veya iade için Vatan Bilgisayar ile uğraşmayacağım. Çünkü aldığım mallar garantili ve garantiyi sağlayan şirket ile görüşmek ve iletişime geçmek her zaman karlıdır. Bir kere başıma geldi oradan biliyorum. Vatan Bilgisayar ile hiç uğraşmadım direk garantiyi veren firma ile iletişime geçtim ve geri iade aldılar. Onlarda Vatan'dan alıyorlar geri parasını yani sen hiç uğraşmıyorsun.

Kredi kartıyla alacaksan biri söylemişti kredi kartındaki parayı bankadan nakit alıp inventusa sipariş verip kapıda nakit ödeme yap banka yada taksitle öde parayı
Kredi kartından para çekince hem faize hemde vade farkına takılıyorsun. Yani sonuçta bir değişiklik olmuyor.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı