Aslında asıl sorduğum soru Trendyol dan yada hepsiburada'dan (yani internet alışverişi yapan sitelerden) cat6 kablo alınır mı?Pahalı satıyorlar çünkü yine satıyorlar fakat indirim koyunca mesela %50 çok büyük gibi görünüyor ama araştırmayanlar piyasa fiyatına alıyor yine.
Sadece vatan da pahali değil mediamarktda öyle onlar 300 tl ye satıyor ama trendyol hepsiburada gibi siteler 70tl satiyor kaziklanirmiyim diye sormuştum asılEmin değilim ama galiba Vatan Bilgisayar fiyatları diğer markalara göre daha sık değiştiriryor oda dolardan dolayı ben SSD alacağım zaman fiyatın dolar düştükten sonra düştüğünede şahit oldum.
Vatan kurumsal ve müşterileri var bir sürü ondan dolayı.
Sadece vatan da pahali değil MediaMarkt'da öyle onlar 300 TL'ye satıyor ama Trendyol Hepsiburada gibi siteler 70TL satiyor kaziklanir miyim diye sormuştum asıl.
Ucuz bir şey var mı ki hocam, kazık yemek istiyosanız Trendyol öneririm.
trendyol ve hepsiburada da esnaflar var, esnafa güvenebiliyor musun bu devirde. Şahsen ben kurumsal yerleri tercih ederim bi kablonun 300tl olmasına da şaşırmamak lazım çoğu şey pahalı. Yine de siz bilirsiniz hocam risk yüksek teknolojik ürünlerdeTrendyol veya Hepsiburada gibi internet sitelerinde 70-80 lira arası bir 20mt CAT6 network kablosu ama yürüyerek gidebilecegimiz teknoloji mağazalarında (MediaMarkt ile vatan gibi) 300TL nasıl diyorum vatan gibi magazalar mi abartiyor yoksa Trendyol'ya da Hepsiburada gibi siteler bizi aldatmaya mı çalışıyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.