Vatan Bilgisayar-OEM I3 12100F RTX 3060 Sistem alınır mı?

Muroo_48

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, yakın bir zamanda hazır sistem almayı düşünüyorum ve aşağıdaki sistemin güzel olduğunu düşündüm. Sizce nasıldır?
Sistem:INTEL I2 12100F- GIGABYTE RTX3060OC - ASUS PRIME B660M-K-KINGSTON 500GB SSD-16GB fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
İşlemciyi i5 12400F.
Anakartı ASUS Prime B660M-K
RAM'leri 3600MHz.
SSD olarak Samsung 980 1TB.
Kasayı Cooler Master Masterbox MB511.
Ve sıvı soğutma olarak da Cooler Master ML240l yapmayı düşünüyorum. Arkadaşlar sistemin minimum 5 yıl götürmesini istiyorum sistemde yapmamı istediğiniz değişiklikleri veya sistem önerebilirsiniz ama Vatan Bilgisayar'dan almak istiyorum. Görüşleriniz için teşekkür ederim.

Arkadaşlar son olarak maximum 5000TL olan monitör önerir misiniz?

Son düzenleme:
Sistem için bütçe nedir?

Anakartı B550 yapıp bu sistemi almanızı öneririm.
Dilerseniz 200TL farkla 1TB olan Adata SSD'yi de seçebilirsiniz.

Merhaba arkadaşlar, yakın bir zamanda hazır sistem almayı düşünüyorum ve aşağıdaki sistemin güzel olduğunu düşündüm. Sizce nasıldır?
Sistem:INTEL I2 12100F- GIGABYTE RTX3060OC - ASUS PRIME B660M-K-KINGSTON 500GB SSD-16GB fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
İşlemciyi i5 12400F.
Anakartı ASUS Prime B660M-K
RAM'leri 3600MHz.
SSD olarak Samsung 980 1TB.
Kasayı Cooler Master Masterbox MB511.
Ve sıvı soğutma olarak da Cooler Master ML240l yapmayı düşünüyorum. Arkadaşlar sistemin minimum 5 yıl götürmesini istiyorum sistemde yapmamı istediğiniz değişiklikleri veya sistem önerebilirsiniz ama Vatan Bilgisayar'dan almak istiyorum. Görüşleriniz için teşekkür ederim.

Arkadaşlar son olarak maximum 5000TL olan monitör önerir misiniz?
Vatandan pc alınmaz çok pahalı.

Mantis 6700 XT ya da SDN-premium sistemi alın hocam SDN sistemde ssd’yi adata legend psu’yu bitfenix yapın.

Mantis 6700 XT ya da SDN-premium sistemi alın hocam SDN sistemde ssd’yi adata legend psu’yu bitfenix yapın.
Güzel sistem ama babam oradan almamı istemiyor montajı vatan yapmıyor diye biliyorum kendi ürünü olmadıkça eğer yapıyosa alırım. (Mediamarkt veya teknosada yapıyorsa alabilirim)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı