Vatan Bilgisayar para iadesi yapmiyor

Herkese iyi gunler dilerim, 2 hafta once Vatan'dan satin almis oldugum bozuk olan sivi sogutmami servise gonderdim ve servis para iadesi karari cikartti. Vatan Bilgisayar subesine giderek gerekli evraklari imzaladim ve benden IBAN numarasi aldilar parayi iade etmek icin. 5 is gunu icinde iade olacak dediler ancak 10 is gunu gecmesine ragmen para hala gelmedi. Ustune ustluk telefonla musteri hizmetlerine baglandigimda beni muhasebe birimine yonlendiriyorlar ancak asla telefonumu acmiyor muhasebe birimi. 5 dakika telefon caldiktan sonra otomatik kapaniyor.

Yardimci olun ne yapmam gerekiyor? Adamlar resmen parama coktu vermiyorlar. Muhatap olacagim biri de yok, subeye gidiyorum musteri hizmetlerinden halledin diyorlar, muhasebe birimini ariyorum pasamlar telefonu acma zahmetinde bile bulunmuyorlar.

Vah vah vah vah. Ne hâle gelmiş bu ülke böyle. Bu kurumlar bile günde en az on kişiyi mağdur ediyor... Kökten çürümüş bir ülke. Buradan kaçmam gerek.

Hocam Allah'tan urunu sirket uzerine almistim, her turlu kanitim var iade faturasi da kestim adamlara.

14 is gunu sureleri var, haftaya cuma para hala yatmamis olursa direkt olarak dava açacağım. Alti ustu 5000 TL icin koskoca Vatan Bilgisayar'in girdigi duruma bak arkadas 🤣

Hocam Allah'tan urunu sirket uzerine almistim, her turlu kanitim var iade faturasi da kestim adamlara.

14 is gunu sureleri var, haftaya cuma para hala yatmamis olursa direkt olarak dava açacağım. Alti ustu 5000 TL icin koskoca Vatan Bilgisayar'in girdigi duruma bak arkadas 🤣
Bu işlerle zevkle uğraşın hocam.
Gaming Gen TR ile yaşadığım süreç ve tüm gerçekler yazdığınız anda benim konumu görürsünüz geçmişteki.

Bu işlerle zevkle uğraşın hocam.
Gaming Gen TR ile yaşadığım süreç ve tüm gerçekler yazdığınız anda benim konumu görürsünüz geçmişteki.

Gordum hocam bildiginiz dalga gecmisler sizinle, yok yok bu isin pesini birakmam. Zaten sirket oldugu icin yuksek ihtimalle davalar cok daha hizli gorulecektir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı