Vatan Bilgisayar PC Kablolama

O kablonun ekran kartı altından geçtiğine sıkıtı olacağnı düşünmüyorum. Üzerinde baskı yok demişsin o zaman sıkıtı yok :)

Kasanın diğer taraftaki kapağını da söküp kabloları tekrardan kendin takman daha faydalı olur. Benim de başıma geldi bu olay Vatan'da. Adi herifler bilmeyen elemana yaptırıyorlar işi. Kendiminkini düzeltene kadar çok uğraşmıştım.

Sözde toplayan elemanda tanıdık çıkmıştı. Kasa ilk toplandığında yine Vatanda toplanmıştı ve gercekten mükemmeldi, ona güvendim.

Bu arada kasa Everest. Arka taraf içinde kablolar fazla baskı altında kalmasın diye kasanın kapağını tam kapatmadım ufak bir aralık var. Toz girmesin diye irayada ya bir şey örteceğim yada bantlarım herhalde.

Bozulmasından değil. Elimde kelepçe yok ve kasanın arka kablolama kısmı çok dar. Benim yapacağım kablolama daha beter olur bu hali ile.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı