Vatan Bilgisayar Personeli

Bu ve benzeri mağazalarda, işi bilen değil de daha çok satış yeteneği iyi olan insanları çalıştırıyorlar. Bundan %100 eminim, bu yüzden bir daha ki sefere alacağınız parçaları belirleyip öyle satın almanız daha mantıklı olacaktır diye düşünüyorum.

Ben msi g43 970a diyorum satıcıya adam oradaki g gaming demek dedi başka bir kartı kitliyordu az daha ( belki kabul etsem daha iyiydi bozuldu çünkü ) [emoji3]

Arkadaşlar Vatan'da personel maaşı asgari+prim şeklinde ödeniyor. Onlar da ekmeğinin peşinde. Sana 1000 TL'lik W10 da önerirler 400 TL'lik Antivirüs de. Ne kadar pahalı satışlar yaparlarsa primi yani maaşları da daha yüksek olur.

Ben de dun Vatan PC'ye gittim. Gitmez olaydim bu kadar dandik insani ilk kez bir arada gordum. Geliyor istemedigim laptopu anlatiyor bana bu boyle soyle MSI'dan daha kaliteli sacma sapan laflar. Neyse bunu gonderdim digeri geldi bu sefer o da gelmis hepsiburadada satilan 4 bin TL fiyatli laptopu 6 bin TL'ye koymuslar bana diyor bu ozellikte laptopu bulamazsin bunu al soyle boyld yahu pahali diyorum ben vermem ona o kadar para. Anlamiyor ciktim hemen. Bildigin mahalle arasi pazar gibi lanet olsun nerden gittim. Nasil pazar da elemanlar satis yapmaya calisir ondan daha beter. Daha fazla anlatirdim ama gerek yok. Mediamark calisanlari daha oyo hic degilse derdimi anlatabiliyorum ve 6 bin TL laptopu 5850 TL'ye indirttim mediamarkda. Internet de bile daha pahaliydi.
Yani bu yuzden bencillik yapabilirler oyle mi?

Tipik Vatan bilgisayar, uzun zamandır 100lirayı aşmayan ürünlerde tercih ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…