Vatan Bilgisayar Samsung Odyssey G3 iade edilebilir mi?

jamieTovell

Hectopat
Daha fazla  
6 gün once Vatan Bilgisayar'dan Samsung Odyssey G3 aldim ancak memnun kalmadim. Ghosting sıkıntısı var. Acaba iade edebilir miyim? Gerekli belgelerin hepsi duruyor. Hiçbir zarar vermedim. Cevaplarsaniz sevinirim.

6 gün once Vatan Bilgisayar'dan Samsung Odyssey G3 aldim ancak memnun kalmadim. Ghosting sıkıntısı var. Acaba iade edebilir miyim? Gerekli belgelerin hepsi duruyor. Hiçbir zarar vermedim. Cevaplarsaniz sevinirim.
İnternet üzerinden aldıysanız 14 günlük iade hakkınız var koşulsuz iade edebilirsiniz. Mağazadan aldıysanız geçmiş olsun vatan bilgisayarın insafına kalmış.

İnternet iadesi bile sorunlu. Sony TV almıştım ölü pixel cıktı tüketici hakem heyeti ile paramı geri alabilmiştim vatandan.

Vermeyi deneyin faturanızla eğer sorun olursa hakem heyetine başvurun çok kısa sürede iade alırsınız.

Vermeyi deneyin faturanızla eğer sorun olursa hakem heyetine başvurun çok kısa sürede iade alırsınız.
hocam selamun aleyküm ben bu monitörü alalı 2 2.5 ay kadar oluyor mağazan aldım yine de iade yaparlar mı hiç farketmemiştim zaten çok da anlamıyodum ama oyun oynarken cidden sıkıntı yaratıyormuş yeni fark ettim.

Hocam selamünaleyküm ben bu monitörü alalı 2 2.5 ay kadar oluyor mağazan aldım yine de iade yaparlar mı hiç fark etmemiştim zaten çok da anlamıyordum ama oyun oynarken cidden sıkıntı yaratıyormuş yeni fark ettim.

Sizin durumunuz biraz farklı hocam direk iade etme hakkınız yok. Sorununuzu anlatıp garantiye verebilirsiniz zaman geçtiği için direk iade hakkınız yok. Garantiye gönderdiğinizde sorun çözülmezse 3 kere aynı sorundan verdiğinizde eğer çözülmezse THH başvurup ayıplı ürün şeklinde bir değerlendirme sonucunda para iadesi alabilirsiniz ama bu süreç en iyi ihtimalle 6 ay sürecektir.
Not: 3 kere aynı sorun çözülmezse ayıplı ürün para iadesi alabilirsiniz kısmından tam emin değilim yanlış bilgi vermeyeyim ama öyle olmalı diye biliyorum.

Sizin durumunuz biraz farklı hocam direk iade etme hakkınız yok. Sorununuzu anlatıp garantiye verebilirsiniz zaman geçtiği için direk iade hakkınız yok. Garantiye gönderdiğinizde sorun çözülmezse 3 kere aynı sorundan verdiğinizde eğer çözülmezse THH başvurup ayıplı ürün şeklinde bir değerlendirme sonucunda para iadesi alabilirsiniz ama bu süreç en iyi ihtimalle 6 ay sürecektir.
Not: 3 kere aynı sorun çözülmezse ayıplı ürün para iadesi alabilirsiniz kısmından tam emin değilim yanlış bilgi vermeyeyim ama öyle olmalı diye biliyorum.
anladım reis çok teşekkürler uğraşmaya hiç gerek yok biraz kullanayım ilerde değişirim en kötü

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı