Vatan Bilgisayar Servis 20 İş Günü Sınırı

Oguz_ss

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben 31 Ağustos'ta Vatan'dan topladığım kasamı servise verdim ve şu an 21 Eylül. 20 iş günü sonra para iadesi alabiliyorum diye araştırdım ama cumartesi iş gününe dahil herhalde, sorduğumda şöyle bir yazı gönderdiler:

Ürünlerin yetkili servisinde işlem görme süresi yasal olarak 20 iş günü olup resmi tatiller ve pazar günleri dahil değildir.
Saygılarımızla...

Yani burada cumartesi iş günü olarak sayılıyor. Şimdi bayram 4 gün ve pazar günlerini saymazsak salı ya da çarşamba günü 20 iş günü doluyor, ben para iadesi istiyorum dediğimde bana Vatan çek kod mu veriyorlar yoksa kartıma para mı gönderiyorlar? Bir de 3 sayfalık servis kağıdında sadece anakartı yazmışlar, ben kasayı verdim. İçine ekstradan eklediğim internetten aldığım Intel i5 4460 var. Bana salı günü Intel i5 4460 + 1300 TL'yi direkt verirler mi? Tarihi tam hesaplayamadım galiba, servise giriş süresi mi önemli yoksa verdiğim tarihten itibaren mi? Zaten max servise gidiş 48 saatmiş.

Bir daha Vatan'a bulaşmam, paramı alınca başka bir yerden toplayacağım. Sisteme GTX 960 eklerim. Siz siz olun bulaşmayın Vatan Bilgisayar'a...

Son düzenleyen: Moderatör:
Birisi daha bilgisayarını servise "dışarıdan aldığı parçalarla beraber" göndermişti. Onun parçalar tabii oradaki test ürünleri sanıldı ve teknik servis depolarına gönderildi. İşin yoksa otur bu parçalar benim diye ispat et. Birisi alıp cebine atsa tek kelime etmeye hakkınız olmaz. Umarız böyle bir şey yaşamazsınız. Yaşarsanız da niye oldu, nasıl yaparlar böyle bir şeyi demeyin. Hediye çeki verirler büyük ihtimal, emin değilim bilgim yok.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı