Vatan Bilgisayar Sistem Montajı

Peki arkadaşlar ben parçaları hepsiburadan getiricem. Kendim montaj yapmak istemiyorum, korkuyorum. Kime yaptırabilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben şunu merak ediyorum montaj dan sonra kutuları ne yapıyorlar. Şahnse ben kutuları isterim :)

Son düzenleme:
Herkes merhaba arkadaşlar. Ben Vatan Bilgisayar'dan bu pazar günü 3000 TL civarına sistem toplayacağım. Sistemim belli ama Vatan Bilgisayar'ın bileşenleri bana sattıktan sonra neler yapacağını bilmiyorum. Arkadaşlar ben bunları aldiktan sonra aşağıdakilerden hangilerini sistemi topladıktan sonra yaparlar ya da biraz para verirsem yaparlar ya da yapmazlar?
  • Windows kurmak
  • Bios ayarlarını yapmak
  • Kasa içi kablolamayı yapmak
  • Oem ürünlerinin en son sürünlerini indirmek
  • Sistem kontrolünü yapmak

Arkadaşlar ayriyeten yapılacakları yazarsanız da iyi olur. Ben bilgisayarı aldığım gibi oyunları yükleyip oynamak istiyorum.
Orada toplat, çünkü eğer bir parça arızalı çıkarsa, sen takarken yapmışsın muamelesi yapıyorlar.

6 ay önce, ben de oradan sistemimi aldım. RAM' ler arızalı çıktı. Kendim topladığım için ''sen bozmuşsundur'' dediler. 1 hafta onlarla uğraştım.

Gerekirse evde söker, bir daha monte edersin.

Ama en iyisi, Sinerji yada Eksen Bilgisayar' dan alman. (y)

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı