Vatan Bilgisayar Toplama PC İade Etme

OneLifeLiveIt

Hectopat
Katılım
30 Haziran 2019
Mesajlar
301
Vatan Bilgisayar'dan geçtiğimiz Haziran ayında PC topladım ancak o günden sonra 1 kez ekran kartı, 2 kez PSU değişimi yapıldı. Şu an yine PSU sorunu mevcut. Haliyle garantiye gidip gelme sürecinde bilgisayarı kullanamıyorum. Tüm parçalarıyla beraber geri iade etmem söz konusu olur mu? İade almama durumunda nasıl bir yol izlemeliyim?
 
Vatan'dan ürün almayın diye bangır bangır bağırılıyor forumda ama geçmiş olsun. Ben sadece acınızı paylaşmak için yazdım. Zorlu bir süreç olucak..
 
14 Gün koşulsuz iade hakkı oluyor. Maalesef o süre zarfı dışında sadece servise yollanıyor, servis iade derse parçaların tutarı kadar iade kuponu alırsınız. Tüketici hakem heyetine başvurmak iyi bir sonuç getirir mi bilemem. Ancak mağzaya gitseniz bile size diyecekleri bu olur. Servise gider servis arızalı bir ürünse değişim yada iade verir.
 
Elden aldıysanız 7, internet üzerinden aldıysanız 14 gün içerisinde iade hakkınız vardı. Şuan yapacağınız şey bilgisayarınızı tüm parçalarıyla beraber Vatan Bilgisayar aracılığı ile garantiye yollamak. Servis değişim hakkı sunarsa yararlanabilirsiniz.
 
İade şansınızın olacağını sanmıyorum. Garanti ile devam edeceksiniz. Teknoloji biraz şans işi. Umarım tekrar sorun yaşamazsınız.
 
Bende genelde hep konumum itibariyle Vatan'dan alırım. Ancak 2-3 ay sonra istanbula gidip İtopya, Teknobiyotik gibi farklı mağazalardan toplamayı düşünüyorum. Müşteri memnuniyeti açısından çok vasat.
 
Sistemin tamamını niye iade ediyorsun ki? PSU zaten 3. Kez servise gitmiş olacak büyük ihtimal iade çıkar sende kaliteli bir şey alırsın.
 
Vatan'dan ürün almayın diye bangır bangır bağırılıyor forumda ama geçmiş olsun. Ben sadece acınızı paylaşmak için yazdım. Zorlu bir süreç olucak..
Ne alaka hocam? Vatan sanki üretici firma mı, diğerleri gibi başka firmaların ürününü satıyor. Teknoloji şans işidir.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı