Vatan Bilgisayar yılbaşı indirimi olur mu?

mikeehrmantraut

Megapat
Vatan Bilgisayar'dan bilgisayar bileşenleri satın almak istiyorum, yaklaşık 2500 TL tutuyor fakat sizce yılbaşını beklemeli miyim? İndirim olur mu, olursa tahminen ne kadar olur? Cevaplarsanız sevinirim, teşekkürler şimdiden..

Ahım şahım indirim olur gibi gösteriyorlar ama aslında olan maksimum %15 civarı bir indirim gerçekleşiyor.
Mevcut fiyatı arttırıp indiriyorlar.

@ProfTech vallaha Kara Cuma'daki indirim işime fazlasıyla yaradı, arkadaşıma normalde fiyatı 4500-5000 TL olan sistemi 3500-4000 TL gibi bir fiyata topladık çok güzel bir sistem oldu ama. :D

Yılbaşı indirimi Vatan Bilgisayar'da %80 ihtimal olacaktır, zaten bu mağaza her yıl özel günlerde düzenli olarak indirim yapan bir mağazadır yani geleneklerinde var indirim yapmak. :)

[Alındı] RX 570 ve R5 2600 Sistem

@ProfTech vallaha Kara Cuma'daki indirim işime fazlasıyla yaradı, arkadaşıma normalde fiyatı 4500-5000 TL olan sistemi 3500-4000 TL gibi bir fiyata topladık çok güzel bir sistem oldu ama. :D

Yılbaşı indirimi Vatan Bilgisayar'da %80 ihtimal olacaktır, zaten bu mağaza her yıl özel günlerde düzenli olarak indirim yapan bir mağazadır yani geleneklerinde var indirim yapmak. :)

Kara cumada indirim oldu yanlız ama genelde stokta olmayan ürünlerde indirim vardı ekran kartı almak istemiştim normalde indirim var ama sadece belli başlı mağazalarda internet üzerinden alınmıyordu yine aynı olur düşüncesindeyim.

Laptop'a odaklanmistim o yuzden alamadim. :(

@ProfTech geçmiş olsun kardeşim artık Yılbaşı indirimine odaklanacaksın ya da Sömestr indirimine sen bilirsin.

@mydonesse Yılbaşı ve Sömestr indirimlerine odaklanacaksın artık, mümkünse 24 Aralık itibariyle almak istediğin ne varsa yakından takip etmeye başla.
Ciddi indirimler olmaz hehalde.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı