Vatan Bilgisayar'da Çalışmak

71heisenberg

Hectopat
Daha fazla  
Bu mesajı okuyan arkadaşlara şimdiden teşekkürler. Arkadaşlar Mayıs'ta 15. yaşıma giriyorum. Bu yaz boyunca elimden geldiğince çalışıp yeni bir bilgisayar almak istiyorum. Tekirdağ'dayım ve bulunduğum yere yakın bir yerde Vatan'ın şubesi açılıyor. Burada çalışmanın şartları neler? Yeteceğinden fazla teknik bilgiye sahibim. Oraya girip yeteri kadar ücretle çalışabilir miyim? Eğer orada çalışırsam ne kadar ücret verirler? Aynı zamanda oraya giremezsem çalışabileceğim yani en azından bir ayda 600 veya daha fazla kazanabileceğim yerler var mı? Varsa bana rehberlik ederseniz çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Bazen depoda kalan ürünleri kakalaman lazım insanlara, kötü olan ürüne kötü dememen gerekir. Mağazadaki her ürün'e iyi demen gerekicek.
Casper laptop'larını satınca prim alıyorsun bu arada. Bir kişi laptop almak istediğinde ona Casper marka laptop satıcaksın.

Bazen depoda kalan ürünleri kakalaman lazım insanlara, kötü olan ürüne kötü dememen gerekir. Mağazadaki her ürün'e iyi demen gerekicek.
Casper laptop'larını satınca prim alıyorsun bu arada. Bir kişi laptop almak istediğinde ona Casper marka laptop satıcaksın.
Öyle yaparsam gece uyku yok bana. Onu alınca sevinecek. Ama performans elde edemeyecek. Üzücü.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı