Vatan bilgisayarda çalışmak

Kötü firma yoktur. İşini yapmayan firma şubesi, işini yapan firma şubesi vardır. Bu her yerde böyle.
Başta kargo şirketleri olmak üzere bankalar, ISS ler, teknoloji mağazaları, hastaneler, otomasyon v.s

Tamamen insan kalitesiyle alakalı. Şuan ülkemizde paramı alayım kim ne küfür ediyorsa etsin kendimi yormadan bugünü de bir önceki gün gibi tamamlayayım kafasında çoğunluk. İşini düzgün yapan az.

Bim'de çalışmak mesela. Ağızdan çıkan sözler, atılan yumruktan daha ağır geliyor. Güvenlik candır.
ciğin.png

Özellikle Asus öneriyorlar anlaşmış olabilirler. Klavye alacağım adam beni Everest klavyelerin oraya götürüyor. Dedim abi Everest önerme bana biliyorum nasıl olduğunu güldü.

Eki Görüntüle 339690

Kariyer net vs den düzgün bir CV ile başvuru yapıyorsunuz. Başvurudan 2 gün sonra 1000-1500 kişi arasından seçiliyorsunuz. İş görüşmesinde yazılı CV doldurtup sizi yaklaşık 15 dakika bekletiyorlar. Ufak bir odaya alıyorlar orada bilgisayar ve kamera var elinizede cep telefonu veriyorlar buradan karşınızdaki kişiyle görüntülü olarak görüşüyorsunuz. Elinizde cep telefonu oluyor iletişimi bununla sağlıyorsunuz sorulara cevap buradan veriyorsunuz vs. Tüm bunlar bittikten sonra telefonu yetkili bir kişiye veriyorsunuz. O yetkiliyle 10-15 saniye kadar konuşup size gidebilirsiniz biz sizi arayacağız diyorlar.
Bu firmada çalışan arkadaşlar tecrübelerini ve eklemek istediklerini yazabilirler.

Olanakları:
Asgari ücret + yemek + günlük tek seferlik yol gibi bir şey dedi( bunu anlamış değilim )
Yemek molası: 45 dakika.
Normal dinlenme: 1 veya 2 defa 15 dk.
Vardiya sistemi: 2 vardiya olarak çalışılmakta.
Günlük kaç saat çalışıyorsunuz..

Özellikle traş olup lacivert bir gömlekle gittim. Kıyafetim ve bilgim iyi düzeydeydi zaten görüştüğüm kişinin sordugu sorulara en ince ayrıntısına kadar cevap verdim. Kendisi bana bu alanda bilginiz hayli yüksek demişti. Kariyer nette belirttiğim gibi sadece perşembe günleri 8:30-12:00 arası ders görüyorum dedim, buda etken olabilir.
Sorular nasıldı bana söyler misin?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı