Vatan Bilgisayar'da indirim mi var?

:) 631 TL'ye aldım. Hayacağım ankarttım B450 Tomahawk ekran kartı RTX 2070S. 750 Watt PSU ihtiyacim var hazir indirime girmisken 600 ila 800 TL atasinda tavsiyede bulunur musunuz? Benim dikkatimi şu model çekti COOLER MASTER MWE 80PLUS 750W 2xEPS, AKTİF PFC 120MM FANLI GÜÇ KAYNAĞI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
O PSU yarı modüler ama alınabilir. Tam modüler modeli de var ona bakabilirsiniz ya da bunu alabilirsiniz. O da 1080 TL imiş gerçi.
CM'in üst seviye modelleri artık pek gelmiyor Türkiye'ye. Bu fiyata Önerdiğim PSU gayet iyi.

O PSU yarı modüler ama alınabilir. Tam modüler modeli de var ona bakabilirsiniz ya da bunu alabilirsiniz.

Merhaba RM750 bende almak istiyorum ama pek yorum bulamadım indirimde varken alayım diyorum.
Sistem R5 3600 RTX 2070S Tomahawk Max 16 GB RAM 500GB M.2.

@coskun34 Şu an o fiyata alınabilecek en iyi PSU diyebilirim. 14 cm fanı sayesinde sessiz olacaktır. Zaten rakiperi 1000+ TL civarında satılıyor. Almayı düşünüyorsanız kaçırmayın. Corsair'in giriş seviyesi PSU'larında bir takım kronik sorunlar vardı ama orta ve üst düzey PSU'ları gayet iyi.

@coskun34 şu an o fiyata alınabilecek en iyi PSU diyebilirim. 14 cm fanı sayesinde sessiz olacaktır. Zaten rakiperi 1000+ TL civarında satılıyor. Almayı düşünüyorsanız kaçırmayın. Corsair'in giriş seviyesi PSU'larında bir takım kronik sorunlar vardı ama orta ve üst düzey PSU'ları gayet iyi.

Peki yazdıgım sisteme yeterli mi 750'lik 850'lik de indirimde yeter diyorsanız 750 alacağım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı