Önüme 1 saat önce atılmış bir video geldi RTX 2060 VS RX 5600 XT diye izleyip yorum yapacağım ve fiyatı bence çok iyi çok az bir kısmını izledim siz yorum attınız.PUBG`de eşit gibiler.Buyurun linkPeki dostlar Sapphire Radeon RX5600XT Pulse 6GB GDDR6 192 Bit Ekran Kartı bu fiyata bu ürün nasıl sizce RTX 2060 ile kapışabilir mi ?
2.200TL gibi bir fiyata bencede kesinlikle alınır.Hemde rakibi olan RTX 2060`dan 300 400 TL gibi bir ucuzluğu var.Hazır sistemleri bekleyeceğim.2.200 TL fiyata alınabilir.
Bende 5000 TL civarlarında bir hazır sistem düşünüyorum. Uzun süredir bakınıyorum ama bir türlü işin içinden çıkamıyorum az daha dişimi sıkayım dedikçe zam geliyor ya da kampanya kaçırıyorum. Şimdi karşıma şöyle bir sistem çıktı Sinerji Neon MSI B45-RX5600XT Ryzen 5 2600 16 GB 480GB SSD RX5600XT işlemciyici 2600X yaptım. Kasayı da ön tarafı mesh ızgara tasarımlı olan modeli seçtim 5100TL civarına geldi sizce de iyi değil mi ?2.200TL gibi bir fiyata bencede kesinlikle alınır.Hemde rakibi olan RTX 2060`dan 300 400 TL gibi bir ucuzluğu var.Hazır sistemleri bekleyeceğim.
Bende Eylül ve Ekim ayından beri araştırma yapıyorum tam bir sisteme odaklanıyorum yeni bir sistem çıkıyor o sisteme odaklanınca da başka bir ekran kartı çıkıyor şuan son durum bekliyorum.RX 5600 XT`li yeni sistemler bekliyorum birde attığınız sistem biraz pahalı gibi biraz beklemenizi öneririm.Bende 5000 TL civarlarında bir hazır sistem düşünüyorum. Uzun süredir bakınıyorum ama bir türlü işin içinden çıkamıyorum az daha dişimi sıkayım dedikçe zam geliyor ya da kampanya kaçırıyorum. Şimdi karşıma şöyle bir sistem çıktı Sinerji Neon MSI B45-RX5600XT Ryzen 5 2600 16 GB 480GB SSD RX5600XT işlemciyici 2600X yaptım. Kasayı da ön tarafı mesh ızgara tasarımlı olan modeli seçtim 5100TL civarına geldi sizce de iyi değil mi ?
Bende 5000 TL civarlarında bir hazır sistem düşünüyorum. Uzun süredir bakınıyorum ama bir türlü işin içinden çıkamıyorum az daha dişimi sıkayım dedikçe zam geliyor ya da kampanya kaçırıyorum. Şimdi karşıma şöyle bir sistem çıktı Sinerji Neon MSI B45-RX5600XT Ryzen 5 2600 16 GB 480GB SSD RX5600XT işlemciyici 2600X yaptım. Kasayı da ön tarafı mesh ızgara tasarımlı olan modeli seçtim 5100TL civarına geldi sizce de iyi değil mi ?
Bence biraz daha beklemelisiniz tam olarak Türkiye`ye daha gelmedi ve fiyatları oturunca hazır sistemler çıkacaktır.Ben de işlemciyi 2700x seçerek almayı düşünüyorum ama battle gold mu bu mu çok kararsız kaldım... Kasası hakkında bilgi var mı iyi hava akışı sağlar mı sence?
Okul 3 şubatta açılıcak ve o zamana kadar almam lazım :/ acelem var biraz..Bence biraz daha beklemelisiniz tam olarak Türkiye`ye daha gelmedi ve fiyatları oturunca hazır sistemler çıkacaktır.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.