Vatan Bilgisayar'da RX 5600XT alınır mı?

Okul 3 şubatta açılıcak ve o zamana kadar almam lazım :/ acelem var biraz..
Anladım.O zaman özelleştirme kısmında ki Ryzen 5 1600 12NM ise ona düşürüp kasayıda Ranker Cygnus yapıp alırsanız daha iyi olacaktır.Şimdiden hayırlı olsun güle güle kullanın.
Edit:Eğer Ryzen 5 1600 12NM değil ise Ryzen 5 2600X yapıp alın.

Anladım.O zaman özelleştirme kısmında ki Ryzen 5 1600 12NM ise ona düşürüp kasayıda Ranker Cygnus yapıp alırsanız daha iyi olacaktır.Şimdiden hayırlı olsun güle güle kullanın.
Edit:Eğer Ryzen 5 1600 12NM değil ise Ryzen 5 2600X yapıp alın.
Kasayı dediğiniz gibi yapıcam ama markası pek bilinmiyor. Soğutma konusunda sıkıntı yaşatmaz diye düşünüyorum çünkü ön tarafı mesh ve fanları kaliteli. İşlemciyi 2700x yapıp alıcam inşallah..

Bence o fiyata çok. Başka alternatiflere de bakmak lazım aslında.

2200 e Sapphire varken soğutma farkına o paralar asla verilmez içinde ki GPU aynı GPU sonuçta. Zaten 3000' e çıkılacaksa F/P kralı 5700XT var.

Bence o fiyata çok. Başka alternatiflere de bakmak lazım aslında.
Şu Sinerji`de satılan RX 5600 XT bence çok makul bir fiyatta çünkü rakibi olan RTX 2060 2500TL civarlarında gezerken bu fiyata bence alınır bir seviyede.

3000a cıkamayacagımıza göre rx5600xt alcam xd bence 2060dan çok daha iyi bi kart gerek soğutma gerek fps olarak.
İlk mesajda ki örnek MSI 5600 3000 TL onu baz alarak söylüyorum ben. 2200 e 5600 Sapphire alınır 3000 e de 5700xt alınır bu kadar net.
FPS olarak fazla bir FPS farkı yok en fazla 10 FPS vardır arada.
10 FPS nin herhangi bir önemi yok. 1080p de bütün oyunlarda ultrada 75 FPS üzeri alınacak zaten.
Şu 5500XT 8GB ın fiyatlarıda güldürüyor 1660 Super fiyatına satılıyor 😆 AMD nin bir ayar çekmesi lazım şu 5500 lere.

MSI RADEON RX 5600 XT GAMING X 6GB GDDR6 192Bit DX12 AMD Radeon Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da link bu daha ekran kartı çıkmadan custom soğutma çıkarıp ne ara satışa sundular ve ne ara Türkiye'ye geldi. Anlamadım ben bakar mısınız? Bir inceleyin. Çıktıysa da ben bilmiyorum şimdiden kusuruma bakmayın eğer yanlış isem.
MSI RADEON RX 5600 XT GAMING X 6GB GDDR6 192Bit DX12 AMD Radeon Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da link bu daha ekran kartı çıkmadan custom soğutma çıkarıp ne ara satışa sundular ve ne ara Türkiye'ye geldi. Anlamadım ben bakar mısınız? Bir inceleyin. Çıktıysa da ben bilmiyorum şimdiden kusuruma bakmayın eğer yanlış isem.

Almayin Sakin Fiyat bandı Gerceklestirildi Çoğu Marka giriş olarak 2100tl yi Koydu ilerleyen zamanlarda 2000 veya 1900 görürsün vatan Kazik zaten Hemen Kart alacaksan 1660 super onerim ama piyasaya tam cikinca Rx5600xt alinacak en iyi kart Zaten

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı