Vatan Bilgisayar'dan 25.000 TL'ye sistem önerisi

Hocam bazı takıntılarınızı anlıyorum. Ben şahsen internetten alırdım ama Vatan'dan almak istiyorum diyene de başka bir seçenek önermek istemiyorum. Ben de bazen daha pahalı olduğunu bile bile gidip dost kitaptan dokunarak seçiyorum kitaplarımı. O yüzden anlıyorum. Bu fiyat limitinde zaten anakart ve işlemci de aynıyız başka bir seçenek yok sayılır zaten AMD yi dahil etnezsek. Sizin seciminiz de güzel. Ekran kartında 3060 ti ve rx 6700xt yakın ekran kartları. Hangisi içinize sinerse onu alın.Topladiginiz sistem güzel.

Bu arada arkadaşlar sadece sistem toplamış fakat benim anladığım kadarıyla monitör de fiyata dahil olmalı o yüzden limit 21k ile 22k civari

Ayrıca +80 Plus gerekliliğini karşıladiktan sonra Frisby falan çok fark etmiyor. Evet sorun yaşayan yıl mu tabii var ama o standartin gereklerini karşıladiktan sonra bence elzem fiyat farklarına değecek markalara para vermeye gerek yok. Aynı şeyi ekran kartında, RAM'de, SSD de de söyleyebilirim. Sadece Adata SSD de NAND teknolojisi var mı ona bakmak lazım o biraz önemli. Varsa seçiminiz öyle kalsın yoksa benim MSI SSD de vardı sanırım

Son düzenleme:
İç malzeme kalitesi vs. önemli değil sizin yazdığınıza göre, her şeyi geçtim örneğin 500W Frisby PSU ile 500W High Power PSU'nun vereceği Watt aynı değil, 12V kanalından verdiği değere bakmak gerekiyor.

Hocam yanlış anlaşıldım sanırım. Tabii ki Frisby en iyileri ile aynıdır demiyorum. Sadece arada çok uçuk fiyat farkı varsa ve diğer üründe gereklilikleri karşılıyorsa bütçe de buna yetiyorsa yapacak bir şey yok diyorum sadece. Ben orada ekran kartından daha da kismamak için Frisby kasa seçtim fiyat daha düşük diye. Yoksa 21-22 k verip 3060 Ti, ya da RX 6700XT bile alamayıp ekran kartını 3060'a cekecek arkadaş. E bu paraya da yazık olur deyip ekran kartını yüksek tuttum. Yoksa Frisby fanı değilim yani :)

Vatan'da kasa toplattığın zaman orada görüyorsun çalıştığını, kontrollerini yapıyorsun, eve sağlam olduğu kesin bir aletle gidiyorsun. 1 ay sonra bozulur, o her yerde aynı muhabbet.
Arkadaşta en azından başlangıçta sorunsuz olsun diyor.
Bu arada toplattığınız aleti akşam test ettiniz sıkıntı çıktı, götürüp de gösterdiğiniz de direk değişim oluyor.
Ama pahalı tabi. Tercih meselesi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı