Vatan Bilgisayar'dan 27", 144Hz, 2K, 4ms monitör alınır mı?

kaancardak

Hectopat
Katılım
14 Haziran 2019
Mesajlar
13
Arkadaşa %100 katılıyorum Vatan Bilgisayar kesinlikle pişmanlıktır. O modelde bence bir sıkıntı var, adam 3 defa değiştirmiş neredeyse. Tavsiyem diğer modellere bakman.
 

Dosya Ekleri

  • Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    15,3 KB · Görüntüleme: 141
Ben bir kez monitör aldım, kusuru vardı ve elimde patladı. Bırak mağazanın önünden geçmeyi, sitesine bile girmiyorum artık. Başka yerden alırım, satış sonrası destek çok önemli.

Vatan; ben sattım bitti, ne halt edersen et modunda bir firma...
 
arkadaşlar firmayı övmek için değil de;

internet sitesinden satın aldığınız ürünü 14 gün içinde şartsız koşulsuz tüketici hakkı kapsamında iadesini adamlar kabul ediyor? çoğu teknoloji firması sizi ikna etmek için çalışır.. böyle bir sıkıntı yaşarsanız bulunduğunuz şehirde vatan bilgisayar müşteri hizmetleri birimine başvurmanız yeterli.. yıllardır adamların müşterisiyim hiç bir sorun yaşamadım..

onun dışında mağazadan alınan ürünler yine tüketici hakları kanunda geçtiği üzere "görerek alınan ürünler" kapsamında olduğu için mağazadan çıktıktan ve ürün kutusunu açtıktan sonra iadesi mümkün olmuyor.. ki satın aldığım bir üründe üretim kusurunu 4 gün sonra fark ettim.. yine mh birimine başvurup, yapabileceğimiz bir şey var mı diye sorduğumda "müşteri memnuniyeti" adına değişimini yapalım bu seferlik, devamlı müşterimizsiniz cevabı aldım..

indirimlerine gelince;

ne kadar takip ediyorsunuz bilmiyorum ama yakın zamanda iyi bir bütçe ayırıp televizyon aldığım için takipteydim.. bu adamların hemen hemen her akşam saat 10'da başlayan gece indirimleri oluyor.. televizyonda ben bu denli internet sitesine fiyat verebilen ( mağazalarından daha iyi fiyata düşüyor ) bir firma görmedim..

yine daha yeni sistem topladım.. kdv indirimlerinde gerçekten fiyatlar piyasanın altına düşüyor.. şimdi yukarıda arkadaş vatan pişmanlıktır yazmış, ne yaşadığını da yazsa anlasak mevzuyu.. türkiye'de biz tüketicilerin en büyük sorunu tüketici haklarını bilmemesi..

arkadaşın sorusuna bu kadar uzun tuttum, özür dileyerek cevap vereyim;

vatan'dan oem, televizyon, telefon her şey gönül rahatlığı ile alınır ama özellikle "notebook ve oem" tarafında gece indirimlerini ve kdv indirimlerini, televizyon tarafında ise "gece indirimlerini" takip et.. şuan belli ürünlerde kdv kampanyası başladı.. geçtiğimiz gün hepsiburada'da yine kdv kampanyası vardı ekran kartı ve m.2 almış oldum.. uzun lafın kısası indirim takip etmek önemli..
 
internet sitesinden satın aldığınız ürünü 14 gün içinde şartsız koşulsuz tüketici hakkı kapsamında iadesini adamlar kabul ediyor?
Açıp kullandığın, denediğin zaman iade alacaklarını hiç sanmıyorum. Bir sıkıntı varsa tüketici hakem heyeti kararıyla ancak verebiliyoruz. Hatta Hepsiburada bozuk laptopları yollayıp, siz onu garantiye yollayın, raporla geri alacağız falan diye millete kitliyor parayı. 1 Aydan önce hallolmuyor.
Vatan içinde hep buna benzer şeyler duydum ve gördüm.
 

Vatan bilgisayar ve iade tagleri ile Şikayetvar'da aratırsanız yaklaşık oalrak 258 sayfa şikayet var. Bu link attıklarım sadece bu hafta olanlar. Bozuk ürünü bile değiştirmeyip servis raporu istiyorlar.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı