Vatan Bilgisayar'dan 3700 TL'ye monitör dahil sistem

Bütçe
3500
@BatuuKYs durumumuz kötü değil hocam yanlış anladın. Yaklaşık 400₺ verdim kulaklık+mouse+klavye'e. Burada takıldığım nokta sadece 3 parça eşyada bir çalışanının günlüğünü çıkartabiliyor olmaları
Bir Çalışanın haftalığı kardeşim 🤣
@BatuuKYs durumumuz kötü değil hocam yanlış anladın. Yaklaşık 400₺ verdim kulaklık+mouse+klavye'e. Burada takıldığım nokta sadece 3 parça eşyada bir çalışanının günlüğünü çıkartabiliyor olmaları
Durumunuz kötü derken günlük aldığınız ücret çok düşük. 77 lira kötü bir rakam bence. Babam bile sırf 1 patlak tamir etmeye 100 TL alıyor

Ekstra kazançları ile kastetmiştim 🤣. Yeni cihaz da aldım bir calisanin 4.5 aylığı kadar. Herşey ateş pahası olmuş bu devirde.
Aynen birde Artık herşeyi daha kaliteli yapıyorlar güya* Daha çok para istiyorlar. 10 Liralık Klavyede Plastik 20 Liralıkta. Sırf daha çok para kazanalım diye. Yurt dışından geliyorsa zaten aç yatıyordur satan adam

Öncelikle şu görsel neden Vatan'dan almaman gerektiğini açıklayabilir.
Eki Görüntüle 492634
Siz de öncelikle Technopat Sosyal kurallarına bir bakın.

Bakmaya üşenirseniz diye resim de yüklüyorum buyrun:

20200127_043731.jpg

Babanıza bu mesajı okutun.
Vatan bilgisayardan, KDV indirimi yakalanmadığı sürece kesinlikle ürün alınmaz. Fiyatlarının pahalılığı sebebi ile zor kazandığınız para ile ya düşük bir sistem toplamak zorunda kalır yada kafanızda kurduğunuz bir sistemi daha pahalıya almış olursunuz.
Burada tavsiye edilen bir çok firma daha uygun fiyatları ile güvenilir alışveriş yapabileceğiniz firmalar. Bu forumda ki en başta ben olmak üzere hemen hemen her üye bu firmalardan alışveriş yapıyor yapmaya da devam ediyoruz.
Ayrıca mağazada elden alınmış ürünlerin yasalar gereği geri iadesi söz konusu olmayabiliyor. İstisnalar hariç, internet üzerinden yaptığınız alışverişlerde 14 gün içerisinde iade söz konusu oluyor.
Kesinlikle katılıyorum. Hiçbir zaman uygun bir ürününü görmedim. Kasa toplarken. Ekran Kartımı, işlemcimi oradan aldım. Ama KDV indirimi + o gece sepette %5 indirim vardı. Öyle bir indirim olmadığı sürece bence alınmaz. Para zor kazanılıyor demeyeceğim. Kolay kazanılsa da çöpe atmaya gerek yok pahalı ürün alıp.

INTEL I3 9100F-ASUS DUAL-RX580-O4G-H310M-K R2.0-WD 1TB DİSK-CORSAIR 8GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da (PSU saatli bomba olabilir aman dikkat :) )
4092₺ tutuyor.

Siz de öncelikle Technopat Sosyal kurallarına bir bakın.

Bakmaya üşenirseniz diye resim de yüklüyorum buyrun:

Eki Görüntüle 492640
Ekran kartlarında çoğu zaman doğru sonuç veriyor, kendim de testi çalıştırarak doğruladım. İşlemcilerde 8 çekirdeğin üstünü ölçemediği ve bu işlemcilerin çoklu çekirdek performansında yanlış bilgilendirmelere sebep olduğu için yasaklandı.
UserBenchmark testine güvenmiyorsanız, Passmark testine bakabilirsiniz.
Screenshot_20200127-132548_Samsung Internet.jpg
Screenshot_20200127-132530_Samsung Internet.jpg

Ekran kartlarında çoğu zaman doğru sonuç veriyor, kendim de testi çalıştırarak doğruladım. İşlemcilerde 8 çekirdeğin üstünü ölçemediği ve bu işlemcilerin çoklu çekirdek performansında yanlış bilgilendirmelere sebep olduğu için yasaklandı.
UserBenchmark testine güvenmiyorsanız, Passmark testine bakabilirsiniz.Eki Görüntüle 492709Eki Görüntüle 492710
Sosyalin kurallarına uyduğunuz sürece PassMark falan fark etmez.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı