Vatan Bilgisayar'dan 6 bin TL'ye monitör önerisi

Hocam bazıları internette daha pahalı bazıları vatan da çok değişiyor fiyatlar bayram sonuna kadar karar vermem gerek.

Alırken incelemelerine bakarak tercih etmenizi öneririm. Renk gamutu, kontrast, parlaklık vs bilmek için. Sonuçta marketten meyve seçmiyoruz. Dış görünüşe bakarak monitörün içinde ne kadar kaliteli panel kullanıldığını bilemeyiz.

Şu monitörü öneririm. İncelemesine bakarak iyi bu dediğim modellerden. Bu bütçelerde en iyi gördüğüm modelde bu ayrıca.

Üstte paylaştığınız ASUS'un IPS monitörüne de baktım inceleme bulamadım. Kağıtüstünde yazanlar kesinlikle doğru çıksa önerirdim ancak %95 farklı çıkıyor. 300CD parlaklık yazıp 250CD çıkması gibi. Veya 1000:1 yazıp 850:1 kontrast çıkması gibi. Tepki süresi ve renk gamutu da aynı hesap. 1ms ortalama tepki süresine sahip olduğunu belirtiyor ama kesinlikle yanlış. OLED G6 360Hz bile 1ms tepki süresine sahip. LCD paneller çoğunlukla 3-10ms arasında çıkar. İncelemeye bakmadan öğrenemezsiniz.

Kör alım yapmak istiyorum dersen bir şey diyemem.

Alırken incelemelerine bakarak tercih etmenizi öneririm. Renk gamutu, kontrast, parlaklık vs bilmek için. Sonuçta marketten meyve seçmiyoruz. Dış görünüşe bakarak monitörün içinde ne kadar kaliteli panel kullanıldığını bilemeyiz.

Şu monitörü öneririm. İncelemesine bakarak iyi bu dediğim modellerden. Bu bütçelerde en iyi gördüğüm modelde bu ayrıca.

Üstte paylaştığınız ASUS'un IPS monitörüne de baktım inceleme bulamadım. Kağıtüstünde yazanlar kesinlikle doğru çıksa önerirdim ancak %95 farklı çıkıyor. 300CD parlaklık yazıp 250CD çıkması gibi. Veya 1000:1 yazıp 850:1 kontrast çıkması gibi. Tepki süresi ve renk gamutu da aynı hesap. 1ms ortalama tepki süresine sahip olduğunu belirtiyor ama kesinlikle yanlış. OLED G6 360Hz bile 1ms tepki süresine sahip. LCD paneller çoğunlukla 3-10ms arasında çıkar. İncelemeye bakmadan öğrenemezsiniz.

Kör alım yapmak istiyorum dersen bir şey diyemem.

Aklımda Rampage'nin şu monitörü var sizce nasıl sadece VA olmasından şüpheleniyorum Rampage'yi gömen çok ama ben kullandığım zaman bir sorun görmedim. Geçen hafta 5500 TL idi gene zam gelmiş

Aklımda Rampage'nin şu monitörü var sizce nasıl sadece VA olmasından şüpheleniyorum Rampage'yi gömen çok ama ben kullandığım zaman bir sorun görmedim. Geçen hafta 5500 TL idi gene zam gelmiş.

İncelemesine bakmadan monitör alınmaz. Rampage de tavsiye etmem. Ürünleri kaliteli değil. Marka ve garanti olarak da diğerleriyle yarışamaz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı