Vatan Bilgisayar'dan alınan ASUS VG249Q'da ölü piksel çıktı

Prof.Mos

Zeptopat
Katılım
22 Mayıs 2021
Mesajlar
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Cuma günü Vatan Bilgisayar'dan aldığım ASUS VG249Q monitörünü aldığım şubede test ettirdim. Monitörde herhangi bir sıkıntı gözükmüyordu. Eve geldiğimde monitörü kurdum ve daha masaüstünde bir ölü piksel gördüm. Yanlış görmediğimden emin olmak için udpixel programı ile kırmızı, yeşil, mavi, beyaz, siyah, sarı renkleri sırasıyla test ettim.

Kırmızı renkte herhangi bir sıkıntı yokken yeşilde 1 tane, mavide ise yeşildeki bölgeden bağımsız 2 tane daha ölü piksel gördüm. Siyahta herhangi bir problem yokken beyaz ve sarıda yeşildeki bölge ile aynı yerde sıkıntı devam ediyordu.

İnternetten alınan ürünlerde 14 gün iade imkanı varken mağazadan alınan ürünlerde bu yok diye biliyorum. Mağazada kontrol edildiğinde de herhangi bir sıkıntı yok gibiydi. Böyle bir sıkıntı yaşayıp iade edebilen biri oldu mu? Tüketici hakem heyeti ile uğraşmak istemediğim için pazartesi günü monitörü götürdüğümde değişim talebim reddedilirse ne yapmam lazım?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ürün değişimi biraz markayla alakalı ASUS bu duruma sıcak bakıyorsa müşteri hizmetlerine değişim onayı gelebilir siz müşteri hizmetleriyle görüşün merkezle bir görüşsün yeni üründe müşteri memnuniyeti için değişim yaparlar diye düşünüyorum tamir tarzı bir şey söylerlerse paneli değiştirelim gibi kesinlikle kabul etmeyin.
 

Geri
Yukarı