Vatan Bilgisayar'dan alınan R9 3900X arızalandı

decision21

Picopat
Arkadaşlar merhaba,

Geçen yıl Vatan'dan aldığım 3900X maalesef arızalandı. Başka sistemlerde de denedik, sistem hiç açılmıyor bile, hiçbir tepki vermiyor sistem. Şimdi bunu garantiye göndereceğiz ama daha önce pinleri hafif eğilmişti acaba bunu bahane edip garanti dışı bırakırlar mi? Son fotoğraflar şu şekilde.

Dosya Ekleri

• IMG_20221022_205456.jpg
    274 KB · Görüntüleme: 112
  • IMG_20221022_205507.jpg
    227 KB · Görüntüleme: 113
Evet, normalde hep yapardım, sanıyorum bu kez iyi kurulayamadım

Sen delirmişsin bro

İşlemci yıkayanı da ilk defa duydum. Daha önce yıkadığında nasıl bir şey olmadı şimdi de ona şaşırıyorum? Her mesajın beni şaşırtıyor

İşlemci yıkamak... İlk defa görüyorum.

Evet haklısınız, pinleri 5-6 ay önce eğilince gözümden düştü maalesef. keşke ucuzlasa da 5900x alabilsem..
Şükür ki AMD de lga'ya geçti de bu dertlerden kurtulduk.

İşlemci yıkayanı ömrü hayatımda ilk defa gördüm, Ben Noctua'dan boşuna temizleme mendili alıyorum sanırım: S

Hocam buna bu parayı veriyor musunuz gercekten? Ben kolonya ile temizliyorum tertemiz oluyor.

Hocam buna bu parayı veriyor musunuz gercekten? Ben kolonya ile temizliyorum tertemiz oluyor.

Hayır, ben 7 dolara alıyorum bunu. Örnek olması açısından amazon.com.tr linki kullandım. Bir ara Amazonda'da yurt dışı ürün olarak vardı ama kaldırmışlar.

Kolonya değil de en uygunu izopropil alkol, hatta hiç imkanı olmayan direk kağıt havlu ile silsin.

Konuyu takip eden değerli arkadaşlara bir sorum daha var, eğilmiş pinler anakart soketine zarar verebilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…