Vatan Bilgisayardan alınan termal macun sahte mi?

Mrx_exe

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, XIGMATEK POWERFUL THERMAL MACUN

aldım ancak sürdükten sonra PC'yi açarak fark ettim ki eski değerlere göre ekran kartı ve işlemci boşta çok daha fazla sıcaklıklar gösteriyor. Ürünü sürerken kontrol etmedim. Böyle de bir termal macun hiç yok piyasada. Bu sahte mi acaba? Kıvamı da çok cıvıktı.

WhatsApp Görsel 2024-11-23 saat 23.31.36_bc111e2b.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, Xigmatek powerful thermal macun.

Aldım ancak sürdükten sonra PC'yi açarak fark ettim ki eski değerlere göre ekran kartı ve işlemci boşta çok daha fazla sıcaklıklar gösteriyor. Ürünü sürerken kontrol etmedim. Böyle de bir termal macun hiç yok piyasada. Bu sahte mi acaba? Kıvamı da çok cıvıktı.

Eki Görüntüle 2358769

Sürme şekli, macunun kalitesine bakar o iş bende yeni macun sürdüğümde aynı olay oldu kalite farkı.

Vatan'daki ürün görsellerinde Xigmatek yazıyor, ürünün üzerinde Xagatek. Sahte olduğu bariz belli, aldığın yere gidip belirtebilirsin durumu. Ki orijinalinin bile ne kadar kaliteli bir macun olduğu tartışılır.

Merhaba, Xigmatek powerful thermal macun.

Aldım ancak sürdükten sonra PC'yi açarak fark ettim ki eski değerlere göre ekran kartı ve işlemci boşta çok daha fazla sıcaklıklar gösteriyor. Ürünü sürerken kontrol etmedim. Böyle de bir termal macun hiç yok piyasada. Bu sahte mi acaba? Kıvamı da çok cıvıktı.

Eki Görüntüle 2358769

Ürün 6 sitede de mevcut size gelen markanın kullandığı farklı bir ismin basılmış hali emin olamadım. Sanırım firma farklı ülkelerde farklı marka baskı isimleri kullanıyor bence çakma değil de yanlış uygulama veya direk ürünün kalitesizliği.

Vatan'daki ürün görsellerinde Xigmatek yazıyor, ürünün üzerinde Xagatek. Sahte olduğu bariz belli, aldığın yere gidip belirtebilirsin durumu. Ki orijinalinin bile ne kadar kaliteli bir macun olduğu tartışılır.

XAGATEK attığım sitede ismin yine aynı markaya ait olduğu gözüküyor.

Son düzenleme:
Bazı macunlar tüpten ilk çıkarken beklemekten sulanıyor. Ben bilgisayar teknik servis işiyle uğraştığım için biliyorum. Tüpten ilk çıkan cıvık ve sulu macunu bir peçeteye sürün arkasından gelen yoğun kıvamlı macunu kullanın

Bende aynısını MX4 için yaşadım. Intel'in lanet soğutucu fanını düzgün takmak gerekiyor en başta. Yüksek ihtimalle soğutucunuz temas etmiyordur. Soğutucunun sallanmaması lazım bir kontrol edin.

Şimdi arkadaşlar bu ürün orijinal midir. Cpu Z den baktım hotspot yazan değer 105 derecelere çıkıyor.

Bende aynısını MX4 için yaşadım. Intel'in lanet soğutucu fanını düzgün takmak gerekiyor en başta. Yüksek ihtimalle soğutucunuz temas etmiyordur. Soğutucunun sallanmaması lazım bir kontrol edin.
Bendeki soğutucu stock değil hocam baya sağlam oturuyor o konuda sorun yok

Technopat Haberler

Geri
Yukarı