Vatan Bilgisayar'dan Sistem Alınmalı mı?

Emnemn

Hectopat
Bir önceki konuda sistemden bahsettim ama Vatan'da alma diyorlar.
Vatan'da 2440 TL'yi hiç farksız taksit yapıyorlar.
İtopya vb. siteler fark koyuyor, neden Vatan'dan almamalıyım peki?

Vatan'dan bende almanı önermem kardeşim. Sana sıfır kutuda jelatinli ürünler gönderebilen siteleri tercih etmelisin. Vatandan bir keresinde sistem topladım birkaç bileşen maalesef önceden açılmıştı. Farkını koy kutusunda jelatinli al.

Vatandan da alınmayacaksa nereden alınacak?

Vatan'dan bende almanı önermem kardeşim. Sana sıfır kutuda jelatinli ürünler gönderebilen siteleri tercih etmelisin. Vatandan bir keresinde sistem topladım birkaç bileşen maalesef önceden açılmıştı. Farkını koy kutusunda jelatinli al.
Ben de Vatan'dan sistem topladım, çok yardımcı olmuşlardı. Sistem de sıkıntı çıktığında götürdüm, bıraktım kontrol ettiler. Benim sistemin aynısını toplayıp test ettiler vs., ben çok memnun kaldım. Kutuları gözümün onunda açtılar. Sistemi 5 kere götürdük Vatan'a kronik sorunlu parça varmış, her seferinde sistemi arabaya kadar taşıdılar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de kendi sistemimi Vatan'dan topladım. Gayet yardımcı oldular ve gözümün önünde topladılar kasayı. Hiçbir sıkıntı yaşamadım. Bileşenlerin hepsinin kutusunu getirip önüme koydular ve ondan sonra gözümün önünde açtılar.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı