Vatan Computer montajdan ücret alıyor mu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Montaj yapılıyor bizzat şahit oldum ama montaj konusunda bilgileri biraz zayıf geldi bilginiz olsun bilen biri olarak kendiniz yapmanız daha sağlıklı.

Tüm yorumlara ek olarak "sticker" yani yapışkanları Vatan Bilgisayar çalışanlarının elinden almanızı öneririm, geçen bir arkadaşa R9 290 Tri-X li kasa topladık, AMD yapışkanını kasa arkasına yapıştırmışlar...

Sticker çok önemli fakat aynı arkadaşın işlemci soğutucusunun fanını kasa dışına değil, işlemciden çıkan bütün ısıyı ekran kartına üfleyecek şekilde takmışlardı.

Benim vatanda toplattığım bilgisayardan bahsetmişsiniz. Bunlara ek olarak kablo düzenindede sıkıntıları var, bence gereken önemi göstermiyorlar.

Bu arada kasa'yı topladıktan sonra içinde boşta vida var mı diye kontrol et ana kart'ı yakabilirsin.

Ben ürünleri internetten alıyorum, tüm parçalar hazır olduğunda işlemci soğutucu almaya gideceğim direk vatan'a parçalarıda götürsem takarlar mı?

Hiç bir tecrübem yok kasayı birleştirme konusunda ve güvenebileceğim bir bilgisayarcı da yok :(

VATAN'a mecburum, umarım bahsedilenler gibi bir sıkıntı olmaz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı