Vatan Computer teknik çalışan rezilliği

SoomooD

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar yeni bir PC topladım ve eski kasamı da götürdüm. Sağlam kasadır Xigmatek Shockwave Vector S750, malum elemanlar toplama sırasında modüler PSU'ma ekran kartı için 8 pin PCI-e kabloyu kaybetmişler ve kavga edip aldım. Şimdi bana iki ucu da erkek 8 pin PCI-e kablo lazım ama Türkiye'de satışını bulamadım, set halinde olsa bile olur.

Arkadaşlar yeni bir PC topladım ve eski kasamı da götürdüm. Sağlam kasadır Xigmatek Shockwave Vector S750, malum elemanlar toplama sırasında modüler PSU'ma ekran kartı için 8 pin PCI-e kabloyu kaybetmişler ve kavga edip aldım. Şimdi bana iki ucu da erkek 8 pin PCI-e kablo lazım ama Türkiye'de satışını bulamadım, set halinde olsa bile olur.
Geçmiş olsun hocam. İlla ki bulursunuz ya sıkmayın tatlı canınızı.

Modüler Güç Kablosu18awg 8 Pin Male To Dual 8pin(6+2) Male Pcı-e - n11.com
PSU'lar hakkında çok bilgim yok ama sanırsam ihtiyacınız olan kablo bu.

Siteyle iletişime geçip PSU'nun marka ve modelini belirterek ne istediğini söyle, yardımcı olabilirler belki.

Siteyle iletişime geçip PSU'nun marka ve modelini belirterek ne istediğini söyle, yardımcı olabilirler belki.
Evet detaylı bir site iletişim kurdum teşekkürler

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı