Vatan Computer'dan laptop alınır mı?

Kusura bakmayın 24 saat içinde 3 mesaj hakkım varmış yazamadım daha sonrada cevap vermeyi unuttum :')
Evet gözümden kaçmış.

Öneriniz için teşekkürler ama babamın elden alabileceğimiz bir yer dışında internet sitelerinde almama izin vermediğini söylemiştim 🥺 Hem hemen elden alalım istiyor hemde alınan mağazanında garantisi olsun bi sıkıntı olduğunda kargoyla falan uğraşmayalım diyor. Kendisi internet alışverişinde çok uğraştı şansına sürekli bozuk kırık şeyler geldi o yüzden maalesef.

Dün aynı bilgisayarı Teknosa'da da bulduk oradan alacağız.

Değerli yorumlarınız için hepinize teşekkür ederim 🙏🏻

Kusura bakmayın 24 saat içinde 3 mesaj hakkım varmış yazamadım daha sonrada cevap vermeyi unuttum :')

Öneriniz için teşekkürler ama babamın elden alabileceğimiz bir yer dışında internet sitelerinde almama izin vermediğini söylemiştim 🥺 Hem hemen elden alalım istiyor hemde alınan mağazanında garantisi olsun bi sıkıntı olduğunda kargoyla falan uğraşmayalım diyor. Kendisi internet alışverişinde çok uğraştı şansına sürekli bozuk kırık şeyler geldi o yüzden maalesef.

Dün aynı bilgisayarı Teknosa'da da bulduk oradan alacağız.

Değerli yorumlarınız için hepinize teşekkür ederim 🙏🏻
Yapacak bir şey yok hocam. Hayırlı olsun.

Teşekkür ederim içim rahatladı biraz 🙏 Bana kalsa internet sitelerinden alırdım dediğiniz gibi amazon vs. ama babam daha sonra sıkıntı olursa uğraşmayalım elden alalım dedi internetten almama izin vermedi. Elden alabileceğimiz mağazalardan araştırdım bende 😊

Asus Rog Strix G16 13.Nesil Core i7 Notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, Asus Rog Strix G16 13.Nesil Core i7 Notebook en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da

Teşekkürler şimdiden 😊
Vatan mağazalarından alırsanız çoğu üründe laptop windows kurulmuş bir şekilde geliyor

Evet gözümden kaçmış.

C4 gibi laptop.

Vatan'dan kesinlikle daha ucuzunu bulursunuz, Vatan'ın tek avantajı windows kurmaları ama bilgisayardan anlıyorsanız Windows kurmanız 5 dakika.

Yapacak bir şey yok hocam. Hayırlı olsun.
Teşekkürler 😊
Vatan mağazalarından alırsanız çoğu üründe laptop windows kurulmuş bir şekilde geliyor

C4 gibi laptop.
Teknosa'da da windows 11 kurulu 😁
Vatan'dan kesinlikle daha ucuzunu bulursunuz, Vatan'ın tek avantajı windows kurmaları ama bilgisayardan anlıyorsanız Windows kurmanız 5 dakika.
Şuan kuruşu kuruşuna aynı fiyatlar ama ben haftasonu alana kadar ne olur bilmem. Zamlanmışsa vatana bakarız tekrar teşekkürler 🙏🏻
Yok anlamıyorum valla şuanlık :')

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı