VATAN GAMING STUDIO SİSTEMİ-AMD 2600-ASUS TUF GTX1660-ASUS B450M-K-480GB-8GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
VATAN GAMING STUDIO SİSTEMİ-INTEL 9400F-ASUS TUFGTX1660-ASUS TUF H310M-480GB-8GB fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
www.vatanbilgisayar.com
Merhaba ben vatan bilgisayardan bu iki kasadan birini satın alacağım ancak kasalar iyi mi yoksa değil mi emin olamadım. Bu kasalar alınmaya değer midir, güncel AAA oyunlarda yüksek ayarlarda kaç FPS alırım ve bu iki kasadan hangisini tavsiye edersiniz? Ayrıca bunlara uyumlu olabildiğince uygun fiyatlı bir monitöre ihtiyacım var önerirseniz sevinirim, teşekkürler.
valla ben vatandan bir ürün aldım çok hatalı çıkmasına rağmen bir türlü değişim veya para iadesi yapmadılar sorunlarımı çözemedikleri halde seçim size kalmış daha iyi müşteri memnuniyeti olan yerler tercih etmenizi öneririm vatandan nefret ediyorum bana yaptıklarından dolayı
Bende laptop alırken Lenovo ve Asus arasında kalmıştım.İlk Lenovo aldım sonra pişman oldum bir hafta olmadan Asus olanla değiştirdim hiç bir sorun çıkarmadılar.
Bende laptop alırken Lenovo ve Asus arasında kalmıştım.İlk Lenovo aldım sonra pişman oldum bir hafta olmadan Asus olanla değiştirdim hiç bir sorun çıkarmadılar.
VATAN GAMING STUDIO SİSTEMİ-INTEL 9400F-ASUS RTX2060-ASUS B365M-K-WD 1TB-8GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
VATAN GAMING STUDIO TAVSİYE SİSTEMİ-INTEL 9400F-ASUS RTX2060-ASUS B365MK-480GB fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
VATAN GAMING STUDIO SİSTEMİ-INTEL 9400F-ASUS RTX2060-ASUS B365M-K-WD 1TB-8GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
VATAN GAMING STUDIO TAVSİYE SİSTEMİ-INTEL 9400F-ASUS RTX2060-ASUS B365MK-480GB fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
8 daha almak lazım tabi bence. Bunun yerine 1660Ti ekran kartlı dadg2 2 de alınabilir daha ucuz hatta lite 5 500 w kasa seçince 4300 Tl ye geliyor şu an. 16 gb ram var.
sistemi alacağım ram 16 gb olarak güncellenecektir sizce nasıldır ekran kartı tek fan rtx2060 ve çok bir incelemesi bulunmamakta internette oyun performansı sizce nasıl olur yardımlarınızı bekliyorum