Vatan mı daha iyi, İtopya mı?

İtopya dan hazır sistem siparişi verdim dün. 10 Şubat' ta kargoya verileceği yazıyor. 13 gün süre ediyor. Yani bu kargoya verme adına çok uzun bir süre. Bu konuda herhangi bir açıklama da yapmamışlar. Düşününce belki yoğunluktan dolayı anca yetiştireceklerdir gibi düşüncelere giriyor insan ama yine de çok uzun bir süre. Kargoya verdikten sonra da 3 4 gün öyle geçecek. Yani 16 17 gün içerisinde almış olacağım ürünü. Bu yüzden biraz çekimser yaklaşıyorum bende. Umarım bir sıkıntı çıkmaz. Fiyat konusunda ciddi manada hesaplı hazır donanımlar hazırlıyorlar.

İtopya fiyatlar uygun ama hizmet rezil. Üç kere sipariş verdim üçünde de ürünler geç kargolandı. 9 mart 2019 da bir arkadaşım için ekran kartı sipariş verdik hala kargolanmadı. Çağrı merkezlerine ulaşılamıyor. Çok çok kötü. Bir daha kesinlikle tercih etmeyeceğim.

İtopya müşteri hizmetleri, teknobiyotik ve vatan berbat. Vatanbilgisayar kötü bir firma değil şahsen ama kötü markaları büyütüp, kötü müşteri hizmetleri olup, pahalı markalara ürünleri pazarlayan bir şirket olduğundan rağbet görmüyor. Teknobiyotik, konuşma tarzı, müşteri hizmetleri vasat. İtopya, Müşteri hizmetleri vasat gene fiyatlar daha ucuz ama içlerinde alınabilecek en iyi yer. Bana göre sinerji tercih edilmeli. Veya QP bilişim, nanokatalog karışık toplanmalı. QP Bilişim hizmeti gayet iyi. Nanokatalog Yurt Dışından parçaları aldığı için çok daha ucuz ve müşteri hizmetleri en kısa sürede ürünü göndermeye çalışıyor ve gayet iyiler.

Her iki firmada istisnaları hariç piyasanın en pahalı donanım satan firmaları.
İtopya müşteri hizmetleri, teknobiyotik ve vatan berbat. Vatanbilgisayar kötü bir firma değil şahsen ama kötü markaları büyütüp, kötü müşteri hizmetleri olup, pahalı markalara ürünleri pazarlayan bir şirket olduğundan rağbet görmüyor. Teknobiyotik, konuşma tarzı, müşteri hizmetleri vasat. İtopya, Müşteri hizmetleri vasat gene fiyatlar daha ucuz ama içlerinde alınabilecek en iyi yer. Bana göre sinerji tercih edilmeli. Veya QP bilişim, nanokatalog karışık toplanmalı. QP Bilişim hizmeti gayet iyi. Nanokatalog Yurt Dışından parçaları aldığı için çok daha ucuz ve müşteri hizmetleri en kısa sürede ürünü göndermeye çalışıyor ve gayet iyiler.
Vatan için kötü değil demişsiniz ama kötü markaları büyüttüğünü, müşteri hizmetlerinin kötü olduğunu, pahalı olduğunu söylemişsiniz ve evet haklısınız da ama size göre kötünün tanımı ne? Gayet açık şekilde Vatan sizin için de gayet kötü bir firma.

Ben Itopya veya Sinerji tercih ederim acikcasi. Vatan Bilgisayar'i calisanlari ve satis politikasi yuzunden sevmiyorum acikcasi. Resmen kutusu acilmis iade gelmis urunleri tekrar rafa koyup satiyorlar. Fiyatlari da bence piyasaya gore yuksek biraz.

Merhaba. Vatan Bilgisayar' ı o kadar güzel açıklamışsınız ki... Çalışanları gerçekten tam bir facia. Yeni ekran kartı aldığınızda, eski ekran kartınızı sizden rica edip, kardeşinin bilgisayarına takacağını söyleyip, mesela o akşam eski kartınızın ikinci el fiyatı 400 lira ise, 200 liraya elden çıkartacak kadar aşağılık karakterdeler. (Bunu da bana, saygımı çok sevdiği için orada çalışan başka birisi anlattı). Allah kahretsin böyle işi... Eskiden Pcgold vardı o da yok oldu gitti sanırım. Bu Vatan Bilgisayar tam bir facia... 🤬

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı