Vatan Sağolsun demek ne zamandan beri "Evladını sevmemek" haline geldi inanın anlayamıyorum.
Evlattan önce Vatan gelir arkadaşlar. Vatanın olmadığı sürece gerisinin zaten önemi yoktur.
Türklüğünüzü kaybetmeye doğru gider bir haldesiniz. Türkler için önce Vatandır. Siz Vatan denen kavramı inanın idrak edememişsiniz.
Emin ol ben de senin gibi vatanımı çok seviyorum. Şimdi senden çok seviyorum derdim ancak o zaman senin seviyene düşerim. Kimse kimseyle vatan sevgisi kıyaslamasın mantıksız polemiklere girmesin.
Benim yazdığım yazı bellidir.
Şuan savaşta değiliz ayrıca, tutupta Çanakkale gibi ulu bir savaşla kıyaslamaya kalkmasın kimse.
Evlattan önce vatan gelmez arkadaşım. Senin evladın olmamış ki konuşuyorsun. En azından empati bekliyordum o da yok malesef.
Bana boş duygu sömürüsü lafları yazma, mantıklı şeylerle gel. İki like aldın diye de kendinizi haklı sanmayın arkadaşlar. Doğru olan tek şey vardır, hiçbir canlı evladından çok sevemez hiçbir şeyi, sevmemelidir. Hem doğaya hem mantığa aykırıdır.
Ben demedim ki ülke savunulmasın, korunmasın. Benim yazdığım şey bellidir. Evladı ölen insanın o anda "vatan sağolsun" demesi kadar yapmacık bir şey yoktur.
Elbette ki vatan korunacak, elbette ki savaşlar olacak insanlık olduğu sürece.
Ben ailenin gözünden anlattım olayı, vatana çekmeyin hemen.
Kimse kimsenin vatan sevgisini sorgulayamaz. Yorum yapmadan önce yazılanı okuyun, milletin like atıpta gaza getirmesine gelmeyin.
Arkadaşlar konuyu açan arkadaşta aynı şekilde şu anki durumu yazmış.
Tutupta Çanakkale gibi destanlardan bahsetmenizin anlamı yok. Duygu sömürüsü yapıyorsunuz sabahtan beri.