Vatanbilgisayar-I3 12100F ve RX 6600 sistem nasıldır?

Oyunlarda GPU'nun ısınmasına neden olabilir ama drop gireceğini sanmam çok ısınırsa girer belki.
Oyunlarda GPU'nun ısınmasına neden olmaz. Bu kanıya nereden vardınız?

image.png
Ben bunu tercih ederdim. Aynı fiyatlar.

Benim sistemde Power Boost 500W var RX 570 4 GB ekran kartım. Isınma yapiyor
Alakası bile yok. Ekran kartınız RX 570'lere göre fazla ısınıyorsa bunun sebebi başka bir şeydir. Konu açarsanız yardımcı olurum.

Eki Görüntüle 1726290ben bunu tercih ederdim. Aynı fiyatlar.

Bildiğim kadarı ile 12100F 5500'den daha iyi bir işlemci. Sizdeki sistemde de PSU iyi ama bu sefer de işlemciden kısık. İkisi arasından tercih yapılacaksa ben ilk etapta CPU, PC geldikten kısa bir süre sonra da PSU değiştirmeyi tercih ederdim.

Kargoya verdim iptal etmeyide düşünmüyorum aldıktan sonra PSU değiştirebilriim belki.

İptal etmenizi gerektirecek bir durum yok. PSU hariç bileşenler gayet iyi. Gelen sistemdeki PSU'yu satıp 200 300 ekleseniz başınızı ağrıtmayacak bir PSU bulursunuz.

Bildiğim kadarı ile 12100F 5500'den daha iyi bir işlemci. Sizdeki sistemde de PSU iyi ama bu sefer de işlemciden kısık. İkisi arasından tercih yapılacaksa ben ilk etapta CPU, PC geldikten kısa bir süre sonra da PSU değiştirmeyi tercih ederdim.

İptal etmenizi gerektirecek bir durum yok. PSU hariç bileşenler gayet iyi. Gelen sistemdeki PSU'yu satıp 200 300 ekleseniz başınızı ağrıtmayacak bir PSU bulursunuz.
Tamamdır teşekkürler öyle yaparım

Technopat Haberler

Geri
Yukarı