Vatanbilgisayar'da sistemler pahalı mı?

• Konuyu başlatan Cod
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 57
  • Görüntüleme 2.047
Fiyatı pahalı bakın aynı fiyatta daha iyilerini attım neden iyisi varken kötüsünü alanınızki.

Hocam haklısınız. Ama RTX 2060 Super'in benchermark değerlerine baktım çok iyi ama.

Fiyatı pahalı bakın aynı fiyatta daha iyilerini attım neden iyisi varken kötüsünü alanınızki.

Hocam bu sistem nasıl? AMD R5 5500-ASUS DUAL RX6600-8G - PRIME B550M-K - CRUCIAL 500GB SSD-16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da

Hocam bu arada AMD işlemci mi tercih edersiniz Intel mi?

Taraf tutmak doğru olmaz şu marka şöyle böyle daha iyi gibi ön yargı ile hareket etmek yanlış olur.
Oynadığınız oyunlara bağlı işlemci tercihi yaparsanız daha iyi olur mesela FPS oyunlarında 12100F R5 5500'den daha iyidir ama 6 çekirdeğinden dolayı hikayeli oyunlarda R5 5500 daha iyidir.

Üstte RX6650'li modelini attım hem çoğu parçaları daha kaliteli.
2060'ın benchmarkını sevdiyseniz diğerlerini daha çok seversiniz oyun için kullanılacaksa sistem AMD ekran kartı almanız daha mantıklı olur.

Taraf tutmak doğru olmaz şu marka şöyle böyle daha iyi gibi ön yargı ile hareket etmek yanlış olur.
Oynadığınız oyunlara bağlı işlemci tercihi yaparsanız daha iyi olur mesela FPS oyunlarında 12100F R5 5500'den daha iyidir ama 6 çekirdeğinden dolayı hikayeli oyunlarda R5 5500 daha iyidir.

Üstte RX6650'li modelini attım hem çoğu parçaları daha kaliteli.
2060'ın benchmarkını sevdiyseniz diğerlerini daha çok seversiniz oyun için kullanılacaksa sistem AMD ekran kartı almanız daha mantıklı olur.

Evet hocam attığınız shiftdeleteli sistem daha hoşuma gitti.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı