VatanBilgisayar'dan alınan sistem nasıl iade edilir?

10 gün? daha alalı 7 gün oldu hocam

Şu an kullandığım parçalar, ilk almak istediğim sistem stokta yoktu, satıcı arkadaş eşdeğer dedi karta rx6750xt ve 3060 zaten o günün akşamında aldık sistemi.
Hocam ozaman zor iadesi çünkü bile bile alıp imzalamışsın.Ama tüketici kanunu vs bilgilendirme kısmına bir bak mağazadan alınan ürün performansı ile ilgili bir madde varsa tek kurtuluş yolun.Kolay gelsin.

3070 deseydi, verebilecek miydin o parayı? Satıcı size tavsiye verir, yaptırımı yoktur. Zaten stoklarını tavsiye etmeleri söylenir. Adam sana satacak sonuçta. Araba almaya giderken bana bir araba mı diyorsunuz? Biraz araştıracaksınız, sıkışırsanız almayacaksınız biraz daha araştıracaksınız.

3070 deseydi, verebilecek miydin o parayı? Satıcı size tavsiye verir, yaptırımı yoktur. Zaten stoklarını tavsiye etmeleri söylenir. Adam sana satacak sonuçta. Araba almaya giderken bana bir araba mı diyorsunuz? Biraz araştıracaksınız, sıkışırsanız almayacaksınız biraz daha araştıracaksınız.
Hocam olay para değil verebilirim tabiki fakat olay şu arkadaş bana eşdeğer dedi fakat eşdeğer değiller, ben onun bilgisine güvenerek aldım fakat bu yanlış bilgilendirme değil midir?

Mağazadan aldıysanız iade işi biraz zor tamamen mağaza insiyatifine kalmış. İade almıyoruz dedikleri zaman yapabileceğiniz bir şey yok.
Mağaza insiyatifi değil de ne aldım ne verdiler neye imza attım.Bozuk Çıktı mı?.

Hocam olay para değil verebilirim tabiki fakat olay şu arkadaş bana eşdeğer dedi fakat eşdeğer değiller, ben onun bilgisine güvenerek aldım fakat bu yanlış bilgilendirme değil midir?
Bununla ilgili Tüketici hakem heyetine telefon edip bir danış derim.Olabilir mağaza çalışanının yanlış bilgi verdiğini ispatlayabilirsen ozaman mağaza sorumlu olur.

Adamı sıkıştırırsan render, DLSS filan der, bana göre aynı oluyor der çıkar. Yani yoruma dayalı bir durum bu, çok da direk "yanlış" diyemezsin. Adam demedim de diyebilir. Yani burada adamın 3 suçu varsa sizin yeterince bilgi sahibi olmamanız sebebiyle 7 suçunuz oluyor. Para verebilirim de göreceli bir durum, yani o zaman 3070 alırdınız. Kusura bakmayın ama bundan çok sıyrılamazsınız. Yani, elinizin altında telefon var, kontrol edebilirdiniz. Tecrübe olmuş oldu.

Adamı sıkıştırırsan render, DLSS filan der, bana göre aynı oluyor der çıkar. Yani yoruma dayalı bir durum bu, çok da direk "yanlış" diyemezsin. Adam demedim de diyebilir. Yani burada adamın 3 suçu varsa sizin yeterince bilgi sahibi olmamanız sebebiyle 7 suçunuz oluyor. Para verebilirim de göreceli bir durum, yani o zaman 3070 alırdınız. Kusura bakmayın ama bundan çok sıyrılamazsınız. Yani, elinizin altında telefon var, kontrol edebilirdiniz. Tecrübe olmuş oldu.
Ben yine de şansımı deneyeceğim hocam, ayrıca bu 3 günde 1 olan sesi nasıl çözebilirim? ses kasadan geliyor açtığımda cızz ediyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı