VatanBilgisayar'dan alınan sistem nasıl iade edilir?

Adamı sıkıştırırsan render, DLSS filan der, bana göre aynı oluyor der çıkar. Yani yoruma dayalı bir durum bu, çok da direk "yanlış" diyemezsin. Adam demedim de diyebilir. Yani burada adamın 3 suçu varsa sizin yeterince bilgi sahibi olmamanız sebebiyle 7 suçunuz oluyor. Para verebilirim de göreceli bir durum, yani o zaman 3070 alırdınız. Kusura bakmayın ama bundan çok sıyrılamazsınız. Yani, elinizin altında telefon var, kontrol edebilirdiniz. Tecrübe olmuş oldu.
Müşteri aldığı ikame ürünün bilgisini bilmek zorunda değildir ve orada firmayı temsil eden kişi senin işini bu da çözer deyip yanlış yönlendirme sonucu müşteriyi hem zaman hem de iş açısından sıkıntıya sokuyor.Müşteri mağazaya girdiğinde bir sorun için birşey almak istemiş yanlış bilgi sonucu sorununu çözememiş.

Müşteri aldığı ikame ürünün bilgisini bilmek zorunda değildir ve orada firmayı temsil eden kişi senin işini bu da çözer deyip yanlış yönlendirme sonucu müşteriyi hem zaman hem de iş açısından sıkıntıya sokuyor.Müşteri mağazaya girdiğinde bir sorun için birşey almak istemiş yanlış bilgi sonucu sorununu çözememiş.
Hocam şimdi ben bu adamın böyle yaptığını nasıl kanıtlayabilirim? yanımda annem de vardı ayrıca.

Çok avukatvari bir söylem olmuş ama sıkıntı şu ki, ortada bir sorun yok dolayısıyla çözüm de yok. Bir ürün istenmiş, yaklaşık muadili tavisye edilmiş, kabul edilmiş ve alınmış. Hani mahkemede bu cümle kurulabilir tabi ama dediğim gibi, adam demedim derse ne olacak?
Mahkemeye vermek istiyorsa arkadaş versin tabi.

Hocam olay para değil verebilirim tabiki fakat olay şu arkadaş bana eşdeğer dedi fakat eşdeğer değiller, ben onun bilgisine güvenerek aldım fakat bu yanlış bilgilendirme değil midir?
hocam bu işlerde (SÖZLÜ) denilen şeyler v.s geçerli olmaz. onu dedi bunu dedi ama adam demedim derse ne diyeceksiniz? çalışan sıkışırsa her şeyi diyebilir. o nedenle kanıt ispat olmadıkça zor.

şansınızı deneyin ama alacaklarını sanmıyorum işiniz zor. biraz tabiri caiz ise zorlamanız lazım. ama vatan biraz bu konularda katı.

Hocam şimdi ben bu adamın böyle yaptığını nasıl kanıtlayabilirim? yanımda annem de vardı ayrıca.
Hocam dediğim gibi kanun madde kısmına tam vakıf değilim ama ikame üründe yanlış bilgilendirme var. Yaşınız küçükse anneniz yoksa siz yarın tüketici haklarına ilk telefon edip olayı anlatınız ve ikame üründe yanlış bilgi verdiğini annenizin de şahit olduğunu ve kamera kayıtlarını da belirtiniz.Duruma göre sizi yönlendireceklerdir.İkinci durumda aynı şeyi vatan bilgisayar tüketici hattına da bildiriniz.Kolay gelsin.Not: Sorun çözülürse bizi de bilgilendiriniz ki örnek olsun.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı