Mağazadan aldım faturalı.
Mağazadan.
Evet.
Mağazdan görerek aldığınız cihazda bir arıza yok ise iade edemezsiniz.
Mağazadan aldım faturalı.
Mağazadan.
Evet.
Ne kadar zaman?Mağazadan aldıysanız 14 gün içinde cayma hakkınız yok
Hocalarım performans hakkında RX 6750 XT sistem alacaktım fakat adam 3060'lı sistem dedi ekran kartı eş değer dedi.
Mağazadan alinan ürünün iadesiFizikselde iade olmaz, eksik okumuş olabilirsiniz. Bilgisayarda sorun olmadıkça, performansının size yetip yetmemesi onları bağlamaz. Alet belli, performansı belli sonuçta.
Kendiniz araştırıp gidecektiniz, satıcının sözüyle hareket tehlikelidir.Hocalarım performans hakkında rx6750xt sistem alacaktım fakat adam 3060lı sistem dedi ekran kartı eşdeğer dedi.
Kapalı kutu için geçerli olabilir. Arayıp sorun dediğim gibi. Biz ancak tahmin yürütürüz, bir de tecrübe tabi ama her olay her zaman aynı değildir.Mağazadan alinan ürünün iadesi
Tüketici, cayma hakkı süresi içinde malın mutat kullanımı sebebiyle meydana gelen değişiklik ve bozulmalardan sorumlu değildir. Tüketici 14 gün içinde satın almış olduğu ürünü açıkça belirterek bu ürünü iade etmek istediğini yazı ve iletişim araçları (faks, mail, ihtar vs) ile mağazaya bildirmelidir
bu yazılmış hocam.
Faturasında size satılan ürün ve parçalarda ne yazıyor ? sizin şu an kullandığınız mı ? yoksa almak istediğiniz mi ?Ve şu soruma cevap veriniz sizi bu konuda bilgilendirdiler mi ?Mağazadan aldım faturalı
Mağazadan.
Evet
10 gün? daha alalı 7 gün oldu hocamEn kötü elden 300-400tl altına vericeksin. Sonuçta 10 günlük pc garantisi var. Yapıcak bişey yok. Görerek almışsınız
Şu an kullandığım parçalar, ilk almak istediğim sistem stokta yoktu, satıcı arkadaş eşdeğer dedi karta rx6750xt ve 3060 zaten o günün akşamında aldık sistemi.Faturasında size satılan ürün ve parçalarda ne yazıyor ? sizin şu an kullandığınız mı ? yoksa almak istediğiniz mi ?Ve şu soruma cevap veriniz sizi bu konuda bilgilendirdiler mi ?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.