Vatandan 1660 Ti Sistem Toplama

Kyras

Kilopat
Makaleler
1
Arkadaşlar bu tarihlerde bilgisayar toplayacağım. Bugün vatana gittim ve şu şekilde bir sistem verdiler. Bu sistem sizce nasıl ? Alınır mı ? Yoksa vatan yerine başka bir yeri mi tercih etmeliyim ?

sistem.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Vatan'dan satın alma yapmak yerine internetten alırsanız bir kere rahat 400TL gibi bir fiyat cebinize kalır. Ayrıca orada ne yazdığını okuyamadım. O yüzden şunları önereyim:
* Ryzen 5 2600
* MSI B450M GAMING PRO
* Corsair Vengeance 2X8GB 3000MHz Dual Kit
* MSI GeForce GTX1660
* Cooler Master Masterbox Lite 5 RGB
* Thermaltake Smart RGB Fanlı 80+ 600W veya 700W PSU
* ADATA 240GB SSD
Sistemi okumayı başardım. Kesinlikle aynı veya yakın fiyata çok daha iyi fiyata daha iyi sistem alabilirsin.

1660Ti modelini Asus Dual seçmektense Gaming X seç aralarında çok fiyat farkı yok ve görünüş/performans bakımından Gaming X modeli kesinlikle daha iyi. Bende az kalsın Asus alıyordum ta ki Gaming X'i görene kadar. Fanları bile %60'a kadar dönmüyor ses konusunda mükemmel. Ayrıca Vatandan toplamanı kesinlikle önermiyorum, Sinerji gibi sitelerden daha ucuza toplayabilirsin.

Kesinlikle almayın, Vatan tam bir kazık. Lütfen şu aşağıdaki sistemde ekran kartı yükseltmesinde istediğiniz 1060 Ti modelini seçerek alabilirsiniz. Hatta bütçen 6000 TL civarında ise RTX 2060 yükseltmesini yaparak da alabilirsiniz..

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı