Vatandan bir monitör almak istiyorum.
Monitör de G-Sync olursa güzel olur.
Fiyatı 5000-5300 lazım.
IPS paneli daha fazla seviyorum ancak vatan da sanırım 3 adet IPS monitör bulunuyor.
1ms tepki süresi ve 144-165 Hz olması daha iyi.
Hem oyun hem de ders için kullanacağım.
Monitörü yukarı ve aşağı kaldırmak/indirmek istiyorum bazen farklı kullanıyorum.
Ben bu modeli buldum Asus VG258QR Gaming Monitör Monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri. Asus VG258QR kampanyalar ve uygun fiyat seçenekleriyle Vatan Bilgisayar'da. Satın al.
Bu model ile bu model arasında ne fark var anlayamadım: ASUS 24" VG248QG 0,5 Ms Full HD 165Hz FreeSync / G-SYNC HDMI DP Gaming Monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Sizce vatandan daha iyi monitör bulabilir miyim?
Bir de Online alışveriş tercih etmek istemiyorum.
Teşekkürler.
Monitör de G-Sync olursa güzel olur.
Fiyatı 5000-5300 lazım.
IPS paneli daha fazla seviyorum ancak vatan da sanırım 3 adet IPS monitör bulunuyor.
1ms tepki süresi ve 144-165 Hz olması daha iyi.
Hem oyun hem de ders için kullanacağım.
Monitörü yukarı ve aşağı kaldırmak/indirmek istiyorum bazen farklı kullanıyorum.
Ben bu modeli buldum Asus VG258QR Gaming Monitör Monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri. Asus VG258QR kampanyalar ve uygun fiyat seçenekleriyle Vatan Bilgisayar'da. Satın al.
Bu model ile bu model arasında ne fark var anlayamadım: ASUS 24" VG248QG 0,5 Ms Full HD 165Hz FreeSync / G-SYNC HDMI DP Gaming Monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Sizce vatandan daha iyi monitör bulabilir miyim?
Bir de Online alışveriş tercih etmek istemiyorum.
Teşekkürler.
Son düzenleyen: Moderatör: